«Ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου...» - Ραγίζει καρδιές η Ελισάβετ Μουτάφη για το χαμό του πατέρα της

«Δεν μπορώ να την διαχειριστώ, προσπαθώ να καταλάβω...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου...» - Ραγίζει καρδιές η Ελισάβετ Μουτάφη για το χαμό του πατέρα της

Η φετινή χρονιά ήταν αναμφίβολα πολύ δύσκολη για πολλά άτομα της showbiz μιας και αρκετοί ήταν εκείνοι που βίωσαν την απώλεια δικών τους ανθρώπων, και ανάμεσά τους ήταν και η αγαπητή Ελισάβετ Μουτάφη. Η λαμπερή και ταλαντούχα ηθοποιός, πριν λίγο καιρό έχασε τον πατέρα της, και το πρωί της Τετάρτης 29/6, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, και ανέφερε μεταξύ άλλων πως ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το χαμό του...

Η συγκινητική εξομολόγηση της Ελισάβετ Μουτάφη

«Το επίθετο μου είναι Μουταφτσή και πάντα το έγραφαν όλοι λάθος και γι’ αυτό ο Λάκης Λαζόπουλος μου είχε πει ότι, το επίθετο μου είναι σαν φτέρνισμα και έτσι το άλλαξα και το έκανα Μουτάφη. Στη “Βέρα στο δεξί” κάναμε γύρισμα στα Τρίκαλα και η πλατεία ήταν γεμάτη από κόσμο, είχαμε security που τράβαγαν πίσω τον κόσμο.

Η πρόταση γάμου από τον Μάνο έγινε στα γενέθλια μου, γονάτισε και μου ζήτησε να γινώ γυναικά του. Από τη μέρα του γάμου θυμάμαι πως μπήκαμε με τους Βoney M. και τον χορό με τον πατέρα μου», είπε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Για την απώλεια του πατέρα της, η Ελισάβετ Μουτάφη ανέφερε: «Βιώνω την απώλεια του πατέρα μου δεν μπορώ να την διαχειριστώ, προσπαθώ να καταλάβω τι έχει συμβεί, νομίζω πως ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου».

«Μας είχαν κάνει πρόταση να κάνουμε πρωινή εκπομπή με την Μαριάννα Τουμασάτου στον Αlpha. Μου είχε γίνει πρόταση για πρωινό και από το MEGA όταν ήταν ο Γρηγόρης Aρναούτογλου».

Συντετριμμένη στην κηδεία του πατέρα της - Με πρησμένα μάτια στο πλάι του συζύγου της

Πολύ δύσκολες στιγμές βίωσε και βιώνει καθώς το πρωί της Τρίτης 22/3 η ηθοποιός οδηγήθηκε συνοδεία αγαπημένων της προσώπων στην κηδεία του πατέρα της. Σε πολύ βαρύ κλίμα είπε το τελευταίο αντίο σε έναν άνθρωπο, που όπως φάνηκε είχε πολύ μεγάλη αδυναμία.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το Α' νεκροταφείο, στο οποίο και τελέστηκε η κηδεία δείχνουν την Μουτάφη φανερά συντετριμμένη, με το βλέμμα της στραμμένο προς το πάτωμα. Με μαύρα ρούχα και φυσικά μια μαύρη μάσκα, αφού αναγκαστικά θα πρέπει να τηρούνται και τα υγειονομικά μέτρα, περιφερόταν έξω από τον εκκλησιαστικό χώρο.

Ο πατέρας της ηθοποιού ήταν αναμφίβολα αγαπητός και σε άλλα άτομα πέραν της οικογενείας, αφού είδαμε πως παρέστη αρκετός κόσμος για τον αποχαιρετισμό. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως δεν υπήρξαν αρκετά στεφάνια στη μνήμη του εκλιπόντα, καθώς η ίδια η Ελισάβετ έκανε ανάρτηση στο Instagram, με την οποία ζητούσε να κατατεθούν χρήματα σε ίδρυμα για καλό σκοπό.

Συντετριμμένη η Ελισάβετ Μουτάφη