Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Κατερίνα Παπουτσάκη: O μικρός Κίμωνας ζήτησε βουτιές και εκείνη του φούσκωσε πισίνα

Δείτε τη φωτογραφία με το αγοράκι της

Κατερίνα Παπουτσάκη: O μικρός Κίμωνας ζήτησε βουτιές και εκείνη του φούσκωσε πισίνα
News 29.06.2022 14:39
Από Γεωργία Σαμπαζιώτη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απολαμβάνει πλήρως το ρόλο της μητρότητας και πολύ συχνά μας τροφοδοτεί με φωτογραφίες από τις οικογενειακές στιγμές που περνάει με τους γιούς της. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι φροντίζουν να ξεκλέβουν χρόνο από την καθημερινότητα και να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα. Ωστόσο όταν αυτό δεν είναι εφικτό η πολυμήχανη μαμά φροντίζει να βρίσκει άλλους τρόπους για να ευχαριστήσει τους γιούς της και να τους βοηθήσει αν αντέξουν τη ζέστη.

Πρόσφατα πάντως είδαμε πως βρήκαν χρόνο για την καλοκαιρινή τους βουτιά, αφού η Παπουτσάκη δημοσιέυσε φωτογραφία τους από την παραλία με τα παιδιά της πλάτη φυσικά. Μείναμε έκπληκτοι από το πόσο καλογυμνασμένο κορμί διαθέτει η ηθοποιός μετά από τρεις γέννες. Ωστόσο αυτή τη φορά βρήκε εναλλακτική για τον μικρό Κίμωνα και έτσι του φούσκωσε μια πισίνα για να απολαύσει μπάνιο και παιχνίδι στην αυλή.

Η φωτογραφία με το μπάνιο του γιου της Παπουτσάκη στη φουσκωτή πισίνα

Ο γιος της Παπουτσάκη, Κίμωνας στη φουσκωτή πισίνα

Στο πολεμικό Μουσείο με την οικογένειά της η Κατερίνα Παπουτσάκη - Οι τρυφερές φωτογραφίες με όλα τα παιδιά της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, είχε γιορτάσει την 25η Μαρτίου πηγαίνοντας στις 24/3 με την οικογένειά της στο Πολεμικό Μουσείο. Διάλεξε τον καλύτερο τρόπο για να μάθει την ιστορία στα μικρά της παιδιά εύκολα και ξεκούραστα, απολαμβάνοντας και η ίδια την βόλτα της.

Με την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δώσει ένα επίκαιρο μήνυμα, αυτό της αντίστασης στον πόλεμο, γράφοντας: "Stop the war".

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στο Πολεμικό Μουσείο

Στη συνέχεια, μας έδειξε τους δύο γιους της, Μάξιμο και Κίμωνα, την ώρα που εξερευνούσαν τα κανόνια, τις στολές και τα όπλα των πολεμιστών,

Ο γιος της Παπουτσάκη

Κατερίνα Παπουτσάκη - Πολεμικό Μουσείο

ενώ αργότερα ο μικρός Κίμωνας κουράστηκε και η εξερεύνηση συνεχίστηκε με τον ίδιο να παρακολουθεί από το καροτσάκι του και τον πατέρα του να τον μεταφέρει παντού.

Ο σύζυγος και το παιδί της Κατερίνας Παπουτσάκη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το σώμα της Παπουτσάκη μετά από 2 γέννες - Αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Λιώνει» στο πλευρό του άντρα της - Η τρυφερή φωτογραφία

Share