Πανζουρλισμός στην συναυλία της Καίτης Γαρμπή στο Λονδίνο - Το βίντεο που κυκλοφόρησε

Επικράτησε χαμός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πανζουρλισμός στην συναυλία της Καίτης Γαρμπή στο Λονδίνο - Το βίντεο που κυκλοφόρησε

Στο Λονδίνο βρέθηκε η Καίτη Γαρμπή για μια μοναδική συναυλία, μετά από αυτή στο Βεάκειο, με σκοπό να ξεσηκώσει τους Έλληνες που ζουν εκεί. Τραγούδησε στο στάδιο «Tottenham Hotspur» στο βόρειο Λονδίνο και επικράτησε χαμός με τον κόσμο που παρευρέθηκε για την ίδια και τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά.

Η τραγουδίστρια, μοιράστηκε ένα βίντεο από το live της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε το κοινό της που έδωσε το παρών και την αποθέωσε.

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή

«Συγκλονιστική εμπειρία η εμφάνιση μας στο Λονδίνο! Η κεντρική αίθουσα των εκδηλώσεων του εμβληματικού @tottenhamhotspurstadium άνοιξε για μουσικό event πρώτη φορά το Σάββατο 25/6/2022 και είχα την τιμή και τη χαρά να είμαι ο πρώτος καλλιτέχνης που εγκαινίασε το χώρο! Η αίθουσα γέμισε από Έλληνες που μας υποδέχτηκαν με αγάπη κι ενθουσιασμό και στη συνέχεια τραγούδησαν και χόρεψαν μαζι μας για 3 ολόκληρες ώρες!

Μοιραστήκαμε τραγούδια, αγκαλιές και εκατοντάδες φωτογραφίες σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος! Οι συνεργάτες μου κι εγώ ευχαριστούμε από καρδιάς γι αυτή τη μαγική βραδιά, τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, τον @dionisis_sxoinas για το guest του και φυσικά τους διοργανωτές, τον @polisp και τον @djandreasm της @greeklondonlive που κατόρθωσαν το ακατόρθωτο:

Να παίξει για πρώτη φορά Έλληνας τραγουδιστής σε έναν από τους χώρους του ΝΑΟΥ, του γηπέδου της Tottenham και να μετατρέψουν τη σουίτα του αρχηγού της ομάδας σε καμαρίνι για το γκρουπ μας! Ευχαριστούμε πολύ και παραδίδουμε τη σκυτάλη στους Guns n roses και στη Ladygaga που θα παίξουν μετά από μας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η έκπληξη του γιου της επί σκηνής

Πριν από λίγες ημέρες η Καίτη Γαρμπή γιόρτασε τα γενέθλιά της (αυτή είναι η πραγματική της ηλικία) κι όπως ήταν αναμενόμενο η γνωστή τραγουδίστρια δέχτηκε δεκάδες τρυφερές ευχές τόσο από τους θαυμαστές της όσο και από φίλους και συγγενείς.

Να τονίσουμε πως η ίδια μαζί με τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά συνεργάζονται για πρώτη φορά καθώς η Καίτη Γαρμπή έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία. Έτσι λοιπόν το βράδυ της συναυλίας όπου έγινε στην Θεσσαλονίκη η γνωστή ερμηνεύτρια δέχτηκε μια άκρως τρυφερή έκπληξη από τον γιο της.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σχοινάς κρατούσε στα χέρια του μια τούρτα υπερπαραγωγή αφού ήταν τριώροφη, με την μητέρα του από την άλλη να μένει 'παγωτό".