Ανησυχία με την υγεία της Super Κικής λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανησυχία με την υγεία της Super Κικής λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Πολλά σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία της φαίνεται πως έχει αυτό το διάστημα η Super Κική και συγκεκριμένα μετά την αποκάλυψη τόσο του χωρισμού της όσο και του ότι θα γίνει μαμά για πρώτη φορά.

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται .. Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ … πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ .. και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε … παρ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Η ίδια όλες αυτές μέρες αναρτά συνέχεια στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media τα νεότερα για το μωράκι της ενώ μάλιστα αποκάλυψε και ποιο θα είναι το φύλο του μωρού (δείτε το εδώ).

Η αποκάλυψη της Super Κική για την κρίση πανικού που έπαθε

Ωστόσο, λόγω των πολλών αλλαγών που έχουν συμβεί στην ζωή της, δυστυχώς πριν μερικές ώρες έπαθε και μια πολύωρη κρίση πανικού.

«Κρίση πανικού 8 ώρες τουλάχιστον, αλλά θα περάσει» έγραψε χαρακτηριστικά η Super Κική στην φωτογραφία που ανέβασε.

Η αποκάλυψη της Super Κική για την κρίση πανικού που έπαθε

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε η Super Κική

Μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας 27/6, ο φίλος της Δημήτρης Αλεξάνδρου , αναφέρθηκε στο γεγονός και αποκάλυψε το παρασκήνιο του χωρισμού της.

«Με το παιδί αυτό η Super Κική ήταν από τότε που ήταν στο J2US. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τότε είχε κάνει ένα ατόπημα, είχε απιστήσει. Η Super Κική τον συγχώρεσε γιατί ήταν ερωτευμένη. Στα εγκαίνια της Ιωάννας μάλιστα της είχα σχολιάσει και την κοινή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει και μου είχε πει ότι είναι πολύ καλά μαζί.

Στην επιστροφή στο αεροπλάνο μου είπε ότι είναι έγκυος. Όλο αυτό έγινε μια εβδομάδα πριν. Ο πρώην σύντροφός της αποφάσισε ότι δε θα ήθελε να κρατήσουν το παιδί και από τη στιγμή που η Super Κική είχε άλλη άποψη, αποφάσισε να απομακρυνθεί. Το παιδί μπορεί να φρίκαρε» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.