«Ήταν μια πάρα πολύ δυσάρεστη σεζόν» - Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά λίγο πριν το τέλος της εκπομπής του

Ο απολογισμός που έκανε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν μια πάρα πολύ δυσάρεστη σεζόν» - Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά λίγο πριν το τέλος της εκπομπής του

Μια διαφορετική έναρξη είχε η σημερινή 29/6 εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, με τον παρουσιαστή να προχωρά σε έναν μικρό απολογισμό για την σεζόν, με αφορμή το τέλος του Καλό Μεσημεράκι για φέτος.

Ο απολογισμός του Νίκου Μουτσινά για την φετινή σεζόν

«Θέλω να πω ότι ήταν μια πάρα πολύ δυσάρεστη σεζόν, για όλους εννοώ, το καταλαβαίνετε. Όχι, που κλείνουμε είναι το ευχάριστο. Ήταν δυσάρεστο που ήμασταν στον αέρα όλη αυτή τη σεζόν. Ήταν μεγάλη δυσκολία γιατί κάπως η πραγματικότητα ήταν λίγο… ικανοποιητικά μαύρη.

Θέλω να πω ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλη την ομάδα. Ευχαριστώ γιατί ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτό και του χρόνου θα μικρύνει σε διάρκεια η εκπομπή. Εγώ τα λέω αυτά μπας και κατέβω στο Φάληρο και τα θυμούνται. Γι’ αυτό και θα μικρύνει η ομάδα και θα φύγετε οι μισοί, πάρα πολύ ωραία.

Θέλω σιγά σιγά να λέω τα ευχαριστώ μου στους ανθρώπους εδώ που πραγματικά όλο το χειμώνα πέρασαν πολύ δύσκολα. Πάρα πολύ μεγάλη κούραση, δεν είναι εύκολο να βλέπετε αυτό το πανηγύρι, έχει προετοιμασία από τα παιδιά. Εγώ μόνο να βαφτώ, που δεν είναι και αυτό εύκολο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Έχει αποχωρήσει εδώ και 2 εβδομάδες και δεν το γνώριζε κανείς

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις γύρω από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά καθώς όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ο ΣΚΑΙ έχει σκοπό να αλλάξει τα πάντα στην εκπομπή προκειμένου να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο Νίκος Μουτσινάς αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε σεζόν του στέφεται με απόλυτη επιτυχία, ωστόσο η αλήθεια είναι πως φέτος, τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικά.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, οι αλλαγές που θα γίνουν αφορούν τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης (14/6) αποκαλύφθηκε πως ο σκηνοθέτης της εκπομπής έχει αποχωρήσει εδώ και δύο εβδομάδες, κάτι για το οποίο δεν έχει μιλήσει κανείς μέχρι στιγμής.