Ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι και του Νίκου Μουτσινά

Κυκλοφόρησε πριν λίγη ώρα το τελευταίο trailer

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι και του Νίκου Μουτσινά

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και μαζί της όλες οι εκπομπές, σειρές και ριάλιτι. Ανάμεσα τους και ο Νίκος Μουτσινάς. Έχοντας κάνει την αρχή η Αγγελική Νικολούλη και στη συνέχεια η εκπομπή Τι λες Τώρα, σειρά έχει το Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΙ.

Η εκπομπή ολοκληρώνεται για φέτος και έχοντας πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, όλοι ο συντελεστές της θα κάνουν μερικές διακοπές για να επιστρέψουν από Σεπτέμβρη στο πλατό με νέες ιδέες για να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης που το τελευταίο διάστημα είναι στα τάρταρα.

Το trailer για το τελευταίο Καλό Μεσημεράκι της σεζόν

Πριν από λίγη ώρα, ο ΣΚΑΙ κυκλοφόρησε το trailer για το μεγάλο φινάλε της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι που χάρισε απίστευτες στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές.

Την 1η Ιουλίου ο Νίκος Μουτσινάς θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό και θα ξεκινήσει τις διακοπές του.

Έχει αποχωρήσει εδώ και 2 εβδομάδες και δεν το γνώριζε κανείς

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις γύρω από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά καθώς όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ο ΣΚΑΙ έχει σκοπό να αλλάξει τα πάντα στην εκπομπή προκειμένου να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο Νίκος Μουτσινάς αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε σεζόν του στέφεται με απόλυτη επιτυχία, ωστόσο η αλήθεια είναι πως φέτος, τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικά.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, οι αλλαγές που θα γίνουν αφορούν τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης (14/6) αποκαλύφθηκε πως ο σκηνοθέτης της εκπομπής έχει αποχωρήσει εδώ και δύο εβδομάδες, κάτι για το οποίο δεν έχει μιλήσει κανείς μέχρι στιγμής.