Τι λες τώρα: «Εγώ να πω χρόνια μου πολλά και δεν μου αρέσουν οι αποχωρισμοί» -Τα αποχαιρετιστήρια λόγια της Ηλιάκη

Η εκπομπή έριξε αυλαία και όλοι κάνανε έναν απολογισμό της χρονιάς

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Τι λες τώρα: «Εγώ να πω χρόνια μου πολλά και δεν μου αρέσουν οι αποχωρισμοί» -Τα αποχαιρετιστήρια λόγια της Ηλιάκη

Η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη «Τι λες τώρα» έριξε αυλαία το μεσημέρι της Κυριακής 26/6. Τόσο οι παρουσιάστριες όσο και η ομάδα τους θέλησαν να αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές κάνοντας ένα μικρό απολογισμό, μια αναδρομή στη χρονιά που πέρασε και ευχαριστώντας τους για την στήριξη και την αγάπη που τους έδειξαν.

Τα αποχαιρετιστήρια λόγια Καραβάτου και Ηλιάκη στην τελευταία εκπομπή Τι λες Τώρα

«Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Κι όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για αυτήν την εκπομπή. Ευχαριστώ τους παρουσιαστές κι όλους τους ανθρώπους στο πλατό. Ευχαριστώ το Mega και την εταιρία παραγωγής Barkingwell Media και πάνω από όλα εσάς που μου συμπαρασταθήκατε, με νοιαστήκατε, για την συμπόνια, την κριτική και το χιούμορ σας. Πάνω από όλα για την αγάπη που μου δείχνετε για 18 χρόνια και την αγάπη που μας δείξατε αυτήν τη χρονιά. Καλό καλοκαίρι σε όλους, εις το επανιδείν» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου - η οποία πρόσφατα απουσίαζε από την εκπομπή.

«Εγώ να πω χρόνια μου πολλά και δεν μου αρέσουν οι αποχωρισμοί. Ξέρεις πόσο σε αγαπώ, τα έχουμε πει κατ’ ιδίαν. Καλό καλοκαίρι να περάσετε τέλεια», ήταν τα λόγια της Μαρίας Ηλιάκη.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε: «Δέκα μήνες πολύ όμορφοι. Περάσαμε πολύ καλά με τα σωστά μας και τα λάθη μας. όταν δουλεύεις κάνεις και λάθη και τώρα θα ξεκουραστούμε και θα πάμε διακοπές».

Τέλος, ο Βασίλης Βλάχος είπε: «Να σε ευχαριστήσω που ήσουν η πρώτη που συναντηθήκαμε κι είπες ότι θέλω αυτό το παιδί εδώ. Δεν ήταν κι υποχρεωτικό. Ευχαριστώ κι εσένα και το Mega και την παρέα εδώ».

Είχε και εκπλήξεις η τελευταία εκπομπή

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή είναι η σημερινή 26/6 μέρα για την Μαρία Ηλιάκη, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της. Η όμορφη παρουσιάστρια περνάει αυτή την ημέρα με τους συνεργάτες της στην εκπομπή “Τι λες τώρα” και φυσικά στην έναρξη δέχτηκε και μια πολύ όμορφη έκπληξη.

Ειδικότερα, εισέβαλλε στο πλατό μια τούρτα και αμέσως όλοι ξεκίνησαν να τραγουδούν στην Μαρία Ηλιάκη το κομμάτι των γενεθλίων. Μάλιστα, πάνω στην τούρτα υπήρχε μια φωτογραφία- κολλάζ της Μαρίας Ηλιάκη με την Βασίλισσα Ελισάβετ.

«Να σε χαιρόμαστε. Να είσαι δυνατή, γερή κορίτσι μου πάντα Σ’ αγαπάμε», είχε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου και αμέσως μετά προβλήθηκε ένα χιουμοριστικό βίντεο, στο οποίο δείχνει τη Βασίλισσα Ελισάβετ να της στέλνει τις ευχές της, ενώ πριν μερικές μέρες και η κορούλα της είχε τα γενέθλιά της.