Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Επέστρεψε στο Τι Λες Τώρα η Κατερίνα Καραβάτου μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Τα πρώτα της λόγια

Επέστρεψε στο Τι Λες Τώρα η Κατερίνα Καραβάτου μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό
News 25.06.2022 14:40
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο πλατό της εκπομπής “Τι λες τώρα” επέστρεψε το μεσημέρι του Σαββάτου 25/6 η Κατερίνα Καραβάτου μετά την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό. Η παρουσιάστρια έμεινες αυτές τις μέρες σε καραντίνα στο σπίτι της και αφού ξεπέρασε τον ιό, επέστρεψε κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Επέστρεψε στο Τι Λες Τώρα η Κατερίνα Καραβάτου

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές που μου έχετε στείλει, για όλη την αγάπη. Ήταν για μένα πολύ σημαντικό αυτές τις ημέρες που περάσαμε λίγο δύσκολα και με αφορμή της δικής μου ασθένειας να πω περαστικά σε όσους νοσούν αυτή τη στιγμή. Βέβαια και στα παιδιά της ομάδας μας που πολλά ακόμα ταλαιπωρούνται πολύ. Είναι σαν να έπεσε μια βόμβα κορονοϊού, είναι απίστευτο», είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της εκπομπής.

Η άγνωστη περιπέτεια υγείας της Κατερίνας Καραβάτου

Με αφορμή το post του Justin Bieber στο instagram με το οποίο έκανε γνωστό ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, η Κατερίνα Καραβάτου εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής της το Σάββατο 11/6, ένα θέμα υγείας άγνωστο προς το κοινό, το οποίο κλήθηκε να αντιμετωπίσει περίπου τρία χρόνια πριν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Justin Bieber ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι δεν μπορεί να κουνήσει τη δεξιά πλευρά του προσώπου του και παραδέχθηκε ότι είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα του αυτιού του και στα νεύρα του προσώπου του και έχει κάνει το πρόσωπό του να παραλύει.

Η παρουσιάστρια δήλωσε με αφορμή την πάθηση του τραγουδιστή:

«Τα ιατρικά ζητήματα είναι πάρα πολύ ευαίσθητα, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη. Αλλά επειδή είπες προηγουμένως ότι αυτό μπορεί να ξεκινήσει από έρπητα ζωστήρα, επειδή πριν από τρία καλοκαίρια έπαθα αυτό το πράγμα και το έπαθα στο πρόσωπο. Εμένα μου είχαν πει ότι είχε πιάσει όλο αυτό το νεύρο… Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν είναι σωστό, αλλά μπορεί να το καταλάβει ο γιατρός ότι πρόκειται γι’ αυτό το πράγμα».

Και συνέχισε λέγοντας:

«Εκτός από τη θεραπεία πρέπει πραγματικά να ξεκουράζεσαι. Εμένα μου είχαν πει ότι πρέπει να μείνω, στη δική μου περίπτωση πάντα επαναλαμβάνω, έπρεπε να κάθομαι χωρίς να κάνω τίποτα μέσα στο σπίτι μου για να μπορέσω να ηρεμήσω. Στη δική μου περίπτωση είχε να κάνει και με κούραση, αλλά και με ψυχική κούραση, έντονο στρες».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε:

«Εγώ δεν είχα πάθει αυτό το συγκεκριμένο πράγμα. Δεν ξέρω αν δεν το είχα προλάβει εγκαίρως πώς θα είχε εξελιχθεί, αλλά είναι μια ιστορία που θέλει μεγάλη προσοχή. Τουλάχιστον σε ότι με αφορούσε μου είχαν πει ότι ήθελε πολύ συγκεκριμένα πράγματα για να μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις. Και θέλει να έχεις και χαρά και ξεκούραση και ηρεμία».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Κατερίνα Καραβάτου "σπάει" την σιωπή της για πρώτη φορά: "Ο Γιωρίκας μετά την εκπομπή με..."

«Έλεγε πως είναι ο μπαμπάς της Καραβάτου» - Η εξομολογητική συνέντευξη της παρουσιάστριας στο After Dark

Share