Επιδεινώθηκε η υγεία της Κατερίνας Καραβάτου

Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής Τι λες Τώρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επιδεινώθηκε η υγεία της Κατερίνας Καραβάτου

Θετική στον κορωνοϊό εντοπίσθηκε η Κατερίνα Καραβάτου πριν από μερικές ημέρες με αποτέλεσμα να μην δώσει το παρών στο πλατό της εκπομπής Τι λες Τώρα. Χθες λοιπόν, Σάββατο 18/6 βγήκε μέσω skype στον αέρα του MEGA, αποκαλύπτοντας πως και η κόρη της νοσεί.

Σήμερα ωστόσο, Κυριακή 19/6 βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, καθώς όπως ανέφερε η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε από το βράδυ του Σαββάτου.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της Κατερίνας Καραβάτου

«Σήμερα θα σας έρθω τηλεφωνικά. Δεν είμαι το ίδιο καλά, υπήρχε μια επιδείνωση το βράδυ και δεν μπορώ να είμαι μαζί σας σήμερα. Έγινε μια κατάσταση που δεν είναι καλή… Νομίζω είναι άλλες δυο τρεις μέρες και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η άγνωστη περιπέτεια υγείας της Κατερίνας Καραβάτου

Με αφορμή το post του Justin Bieber στο instagram με το οποίο έκανε γνωστό ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, η Κατερίνα Καραβάτου εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής της το Σάββατο 11/6, ένα θέμα υγείας άγνωστο προς το κοινό, το οποίο κλήθηκε να αντιμετωπίσει περίπου τρία χρόνια πριν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Justin Bieber ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι δεν μπορεί να κουνήσει τη δεξιά πλευρά του προσώπου του και παραδέχθηκε ότι είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα του αυτιού του και στα νεύρα του προσώπου του και έχει κάνει το πρόσωπό του να παραλύει.

Η παρουσιάστρια δήλωσε με αφορμή την πάθηση του τραγουδιστή:

«Τα ιατρικά ζητήματα είναι πάρα πολύ ευαίσθητα, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη. Αλλά επειδή είπες προηγουμένως ότι αυτό μπορεί να ξεκινήσει από έρπητα ζωστήρα, επειδή πριν από τρία καλοκαίρια έπαθα αυτό το πράγμα και το έπαθα στο πρόσωπο. Εμένα μου είχαν πει ότι είχε πιάσει όλο αυτό το νεύρο… Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν είναι σωστό, αλλά μπορεί να το καταλάβει ο γιατρός ότι πρόκειται γι’ αυτό το πράγμα».

Και συνέχισε λέγοντας:

«Εκτός από τη θεραπεία πρέπει πραγματικά να ξεκουράζεσαι. Εμένα μου είχαν πει ότι πρέπει να μείνω, στη δική μου περίπτωση πάντα επαναλαμβάνω, έπρεπε να κάθομαι χωρίς να κάνω τίποτα μέσα στο σπίτι μου για να μπορέσω να ηρεμήσω. Στη δική μου περίπτωση είχε να κάνει και με κούραση, αλλά και με ψυχική κούραση, έντονο στρες».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε:

«Εγώ δεν είχα πάθει αυτό το συγκεκριμένο πράγμα. Δεν ξέρω αν δεν το είχα προλάβει εγκαίρως πώς θα είχε εξελιχθεί, αλλά είναι μια ιστορία που θέλει μεγάλη προσοχή. Τουλάχιστον σε ότι με αφορούσε μου είχαν πει ότι ήθελε πολύ συγκεκριμένα πράγματα για να μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις. Και θέλει να έχεις και χαρά και ξεκούραση και ηρεμία».