Στη ΓΑΔΑ η Σοφία Μουτίδου - Η μήνυση που έλαβε

Για ποιον λόγο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στη ΓΑΔΑ η Σοφία Μουτίδου - Η μήνυση που έλαβε

Η Σοφία Μουτίδου είναι γνωστό πως δεν διστάζει να τα πει όλα έξω από τα δόντια, ωστόσο πολλές φορές οι απόψεις της προκαλούν μια σειρά από αντιδράσεις, μιας και πολλοί διαφωνούν με τα όσα υποστηρίζει.

Η ηθοποιός μάλιστα, μετά το ξέσπασμά της για τους χρήστες του twitter, αποκάλυψε με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως ένας από τους «θεατές» περσινού της βίντεο όπου μιλούσε μεταξύ άλλων για τους ομοφυλόφιλους της έκανε μήνυση για υποκίνηση βίας.

«Μου έκανε μήνυση κάποιος που θίχτηκε με το περσινό βίντεο για τους ομοφυλόφιλους και μου έκανε μήνυση για υποκίνηση δημόσιας βίας. Εύχομαι να φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια για να δούμε πραγματικά τι σημαίνει υποκίνηση δημόσιας βίας, τι σημαίνει καλόηθες σατιρικό σχόλιο και τι σημαίνει καθαρό καρκίνωμα και κακοήθεια» είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου η οποία μάλιστα χρειάστηκε και να επισκεφθεί τη ΓΑΔΑ για τη διαδικασία.

Η μήνυση που δέχτηκε η Σοφία Μουτίδου

Οι αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η Σοφία Μουτίδου με το εν λόγω βίντεο

Η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, πρόβαλε τα όσα σημειώθηκαν με την Σοφία Μουτίδου μετά την ανάρτηση της. Μάλιστα, έγινε έξαλλη!

«Η Σοφία μου είναι πολύ συμπαθής και δεν αλλάζει αυτό, με απογοήτευσε χθες με αυτές τις δηλώσεις. Και δεν το περίμενα. Θεωρώ όμως πως τον κόσμο τον απογοήτευσε πιο πολύ γιατί μετά δε ζήτησε μια συγγνώμη. Γιατί αστοχίες και λάθος δηλώσεις μπορεί κατά καιρούς να κάνουμε πολλοί. Όμως το να ζητήσεις μια συγγνώμη μετά…

Για μένα γενικότερα είναι λάθος όλο αυτό. Και πίσω από την πλάκα και το χιούμορ, πολλές φορές λέγονται κάποιες αλήθειες που είναι άκρως ρατσιστικές και ομοφοβικές. Για μένα δεν είναι αλήθεια.

Αν εμένα μου αρέσουν οι πολύ χηλοί τι σημαίνει αυτό; Το ίδιο που συμβαίνει και με τους στρέιτ, συμβαίνει και με τους γκέι. Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει στην προσωπική του ζωή. Δε θα το κρίνουμε αυτό. Ούτε μπορούμε να κατηγοριοποιούμε είτε τον στρέιτ, είτε τον γκέι. Για μένα ήταν πολύ μεγάλο λάθος και ατόπημα της Σοφίας. Και περίμενα από τη Σοφία να ζητήσει τουλάχιστον ένα συγγνώμη. Μπορεί και να το κάνει. Μην πέσουμε να τη φάμε. Προσπαθεί να κάνει χιούμορ. Θα μπορούσε απλά να ζητήσει μια συγγνώμη» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.