Ρίγη συγκίνησης για την Γκερέκου και την Βοσκοπούλου - Επίσκεψη στον τάφο του Βοσκόπουλου σχεδόν ένα χρόνο μετά το θάνατό του

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης για την Γκερέκου και την Βοσκοπούλου - Επίσκεψη στον τάφο του Βοσκόπουλου σχεδόν ένα χρόνο μετά το θάνατό του

Η Άντζελα Γκερέκου έχει περάσει μια δύσκολη χρονιά μετά τον θάνατο του αγαπημένου της Τόλη Βοσκόπουλου μιας και το ζευγάρι ήταν αγαπημένο και μαζί μέχρι και την τελευταία στιγμή του ηθοποιού. Η ηθοποιός μπορεί να ήταν προετοιμασμένη για τον αποχαιρετισμό, σε κάθε περίπτωση όμως βιώνει το πένθος κανονικά.

Σχεδόν έναν χρόνο αργότερα μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου, δεν τον ξεχνούν λεπτό και κάθε τόσο στα social media κάνουν αναρτήσεις μαζί του, διατηρώντας τον ζωντανό στις σκέψεις όλων.

Στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου την Τετάρτη 29/6. Με λουλούδια στα χέρια και φορώντας μαύρα, όπως όλο αυτό το διάστημα από την ημέρα του θανάτου του συζύγου της, η ηθοποιός πήγε στον τάφο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Υπενθυμίζουμε πως στις 19 Ιουλίου 2021 ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά του. Ο Τόλης Βοσκόπουλος διακομίστηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 11 Ιουλίου.

Το ΕΚΑΒ είχε κληθεί για ασθενή με αναπνευστική δυσχέρεια, λίγες ημέρες μετά ο λαϊκός τραγουδιστής έφυγε τελικά από τη ζωή.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την επίσκεψη της Άντζελας Γκερέκου και της Μαρίας Βοσκοπούλου στο Α΄Νεκροταφείο

Γκερεκου νεκροταφειο

Γκερεκου νεκροταφειο κορη

Γκερεκου νεκροταφειο και Βοσκοπουλου

Γκερεκου νεκροταφειο και κόρη Βοσκοπουλου

«Ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί και...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε η Άντζελα Γκερέκου, η οποία αναφέρθηκε τόσο στο θέμα της υιοθεσίας και στο πώς αντιμετώπισε την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου όσο όμως και στο ελληνικό MeToo.

«Μάνα είναι κάθε γυναίκα που έχει απεριόριστη ανάγκη για προσφορά σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Θα σας πω κάτι, το εκμυστηρεύομαι για πρώτη φορά. Μετά την κόρη μου ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί και είχα έρθει και σχετικά κοντά. Πάντα ονειρευόμουν, από μικρή, ότι θα έχω τα δικά μου βιολογικά παιδιά και πολλά υιοθετημένα. Σίγουρα χρειάζονται λιγότερα γραφειοκρατικά εμπόδια στο θέμα της υιοθεσίας για να μην αναγκάζονται γονείς που δεν έχουν καν παιδάκι να περιμένουν ίσως και χρόνια.

Η δημιουργική απασχόλησή μου ως πρόεδρος του ΕΟΤ αλλά και με την τέχνη με βοήθησε με την απώλεια του Τόλη.

Λίγο πολύ όλοι έχουμε νιώσει κακοποίηση από περιβάλλονται εργασιακά, οικογενειακά ή φιλικά. Όλα πρέπει να βγουν στο φως και όπου χρειάζεται να τιμωρούνται τέτοιες πράξεις όπως τους αξίζει. Όταν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν προβαίνεις σε πράξεις που φέρνουν σε δύσκολη θέση είτε κακοποιούν άλλους ανθρώπους».

Για τη βράβευση του Τόλη Βοσκόπουλου από τα Grammy είπε: «Έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος βραβεύτηκε στα Grammy; Ίσως δεν αναδείχθηκε όπως έπρεπε. Είναι μεγάλη τιμή για τη χώρα μας».