Χωρίς ρούχα - Η Σοφία Χατζηπαντελή βάζει ''φωτιά'' στο Ιnstagram

Χιλιάδες τα σχόλια μαζί με εκείνα της Καγιά και του Καράβα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Χωρίς ρούχα - Η Σοφία Χατζηπαντελή βάζει ''φωτιά'' στο Ιnstagram

Ένα από τα νέα πρόσωπα του GNTM 5 είναι η Σοφία Χατζηπαντελή την οποία θα γνωρίσουμε για πρώτη φορά μέσα από τον ρόλο του κριτή στο ριάλιτι μοντέλων. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου κι ένα βίντεό της από τα παρασκήνια.

Η Χατζηπαντελή κυρίως έγινε γνωστή ως «το μοντέλο με το ενιαίο φρύδι», το οποίο δείχνει με υπερηφάνεια στα social media. Το όμορφο μοντέλο δημοσίευσε πριν λίγη ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία, που πραγματικά άναψε «φωτιά». Πόζαρε χωρίς ρούχα, με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν ''βροχή'' κάτω από τη νέα της ανάρτηση.

Η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή

«Ο ενδυματολογικός κώδικας ήταν business casual» έγραψε η Σοφία Χατζηπαντελή.

  Σοφία Χατζηπαντελή χωρίς ρούχα

Η Βίκυ Καγιά αμέσως αντέδρασε γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία της: Omg (oh my god), ενώ και ο Γιώργος Καράβας ενθουσιάστηκε με το καλλίγραμμο κορμί της βάζοντας κόκκινες καρδιές στην ανάρτησή της.

Όσα δε γνωρίζετε για τη νέα κριτή του GNTM 5

Ένα από τα project της επόμενης σεζόν, για το οποίο ακούγονται πολλά είναι το GNTM 5 και από ότι έχει πει η Βίκυ Καγιά, θα είναι εντελώς διαφορετικό και ανανεωμένο. Αυτό άλλωστε φαίνεται από το γεγονός, πως η κριτική επιτροπή δε θα έχει καμία σχέση με την παλιά.

Ένα από τα νέα πρόσωπα, που σίγουρα θα μας απασχολήσει τη σεζόν 2022 - 2023 θα είναι η Σοφία Χατζηπαντελή ένα πολύ ιδιαίτερο και όμορφο μοντέλο, που αποτελεί δυνατό χαρτί για το ελληνικό μόντελινγκ. Την Τρίτη 14/6 έγινε και επίσημα γνωστό, πως θα είναι το πρόσωπο κλειδί και πως θα είναι το 4ο μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM 5, μιας και όπως φαίνεται από το βιογραφικό της είναι πολύ άξια στο χώρο, με σημαντικές δουλειές στο ενεργητικό της.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα Ελληνοκύπριο μοντέλο και έχει σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της γενιάς της. Στο προφίλ της στο Instagram αναδεικνύει το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει στο έπακρο.

Επιπλέον σημαντικά σημεία στη ζωή της αποτελούν οι εμφανίσεις σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.

Σοφία Χατζηπαντελή

«Δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό», είπε πει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.