«Θα βγάλω μια ανακοίνωση την οποία τη γράφω και...» - "Καταπέλτης" ο Μαζωνάκης για ότι συνέβη στα Mad VMA

Για ποιους χτυπάει η καμπάνα;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θα βγάλω μια ανακοίνωση την οποία τη γράφω και...» -

Με αφορμή τη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε στον Τάκη Ριζόπουλο, και δηλώσεις του προβλήθηκαν στην εκπομπή Happy Day. Ο διάσημος και πολύ αγαπητός τραγουδιστής που βιώνει μία από τις πιο παραγωγικές όπως φαίνεται περιόδους της καριέρας του μιας και πρόσφατα κέρδισε βραβείο στις Κάννες η ταινία όπου πρωταγωνιστεί, αναφέρθηκε στο γεγονός αλλά δεν στάθηκε μόνο εκεί.

Πιο συγκεκριμένα τοποθετήθηκε και για το πρωτοφανές περιστατικό βίας στα Mad Awards, για το οποίο μιλούν σχεδόν όλοι ακόμη και σήμερα, φυσικά καταδικάζοντας την κατάσταση.

Οι δηλώσεις του Μαζωνάκη για το συμβάν

«Με την υποκριτική ήθελα να ασχοληθώ πάρα πολλά χρόνια, είναι κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Δε θα μπορούσε να μου συμβεί με καλύτερους όρους και προϋποθέσεις. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και νιώθουμε ευλογημένοι που πήραμε το πρώτο βραβείο στις Κάννες» είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Και όσο για το περιστατικό στα Mad Awards είπε: «Θα βγάλω μια ανακοίνωση την οποία τη γράφω και τη συμπληρώνω κάθε μέρα. Θέλω να είναι ολοκληρωμένη χωρίς περιττά πράγματα. Σίγουρα όμως αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για κάτι που δεν τιμά κανέναν και πρέπει να πάρει τον δρόμου που πρέπει να πάρει».

Έχει κορμάρα και ποζάρει με μαγιό σε ερημική θάλασσα

Είναι είναι ένας πολύ πετυχημένος τραγουδιστής, ο οποίο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο με τη μοναδική φωνή, που διαθέτει αλλά και με το στυλ του να είναι άκρως εκκεντρικό. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης συχνά κάνει χαμό στα social media προβάλλοντας ιδιαίτερα κομμάτια του εαυτού του.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο instagram μια φωτογραφία από την παραλία. Είναι γνωστό πως είναι λάτρης της θάλασσας μιας και την επισκεπτόταν ακόμα και με χιόνια. Έτσι λοιπόν, με τον καιρό να το επιτρέπει αυτή τη φορά τον είδαμε να ποζάρει με μαγιό, με το πολύ γυμνασμένο σώμα του στα καλύτερά του.

Μαζωνάκης με μαγιό