''Θάλασσα μου, που εξαγνίζεις την ψυχή...'': Οι βουτιές της Άντζελας Δημητρίου χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία που ανέβασε

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Θάλασσα μου, που εξαγνίζεις την ψυχή...'': Οι βουτιές της Άντζελας Δημητρίου χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ξεκινήσει για τους περισσότερους και όσοι καταφέρνουν να ξεκλέψουν χρόνο από την καθημερινότητα της δουλειάς και της πρωτεύουσας εξορμούν στις παραλίες προκειμένου να δροσιστούν. Η Άντζελα Δημητρίου, που συχνά μοιράζεται στιγμιότυπά της με τους followers της, βρέθηκε στη θάλασσα και ανέβασε μια εντυπωσιακή φωτογραφία της, όπου αναδύεται από το βυθό χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ενώ αφιέρωσε και δύο πολύ όμορφους στίχους, ταιριαστούς με τη στιγμή.

Η Lady του ελληνικού τραγουδιού παραμένει εντυπωσιακή και αναλλοίωτη στο χρόνο, καταφέρνοντας να κρατάει σε εκγρήγορση του θαυμαστές της τόσο με το τραγούδι της όσο και με τις εμφανίσεις της. Τις προάλλες κατάφερε να τραβήξει και πάλι τις εντυπώσεις και να γίνει viral με ένα βίντεο που ανέβασε στα ΜΚΔ, στο οποίο απεικονίζεται να εύχεται με έναν ξεχωριστό τρόπο μαζί με την κόρη της.

Η εντυπωσιακή αρετουσάριστη φωτογραφία της Άντζελας Δημητρίου από τη θάλασσα

Ήρεμη και χαλαρή η Άντζελα Δημητρίου απολαμβάνει τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα. Φυσικά αποδεικνύει πόσο ακομπλεξάριστη είναι αφού δε φοράει ίχνος μακιγιάζ και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει, αφού τα χρόνια δεν φαίνεται να την ακουμπάνε.

Έγραψε μάλιστα ως λεζάντα:

«Θάλασσα μου, που εξαγνίζεις την ψυχή και τις καρδιές μας»

Η Άντζελα Δημητρίου αναδύεται από τη θάλασσα

Έχει κόψει εντελώς 3 σημαντικά τρόφιμα - Η ειδική δίαιτα της Άντζελας Δημητρίου για να κρατιέται σε φόρμα

Φυσικά η τραγουδίστρια προσπαθεί πολύ για να διατηρείται καλλίγραμμη και σφριγηλή. Σε κοσμικό event που είχε βρεθεί έκανε δηλώσεις στις κάμερες. Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν για την εμφάνιση της και αν ακολουθεί κάποια διατροφή που την διατηρεί σταθερή στα κιλά της σε ηλικία 67 ετών.

Η σπουδαία καλλιτέχνιδα αποκάλυψε πως ακολουθεί μια ειδική διατροφή, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ποια τρόφιμα έχει κόψει εντελώς από τα φαγητά της.

«Η ειδική διατροφή μου είναι κομμένο το αλάτι, το αλεύρι και η ζάχαρη», αποκάλυψε (δείτε και την σκληρή γυμναστική που κάνει), ενώ στη συνέχεια απάντησε στο αν ο έρωτας παίζει ρόλο στην ομορφιά μας «Ο έρωτας δεν υπάρχει σε εμένα. Ερωτευμένη είμαι με τον εαυτό μου και με την οικογένεια μου».