«Παιδιά...ρωτήστε με κάτι άλλο!» - Απασφάλισε ο Αναστάσιο Ροϊλός με ερώτηση δημοσιογράφων

Αρνήθηκε κατηγορηματικά να απαντήσει!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Παιδιά...ρωτήστε με κάτι άλλο!» - Απασφάλισε ο Αναστάσιο Ροϊλός με ερώτηση δημοσιογράφων

Η κάμερα του Happy Day, συνάντησε τον Αναστάσιο Ροϊλό στην πρεμιέρα καλοκαιρινής περιοδείας στο θέατρο Πέτρας την Τετάρτη 30/6 όπου και συμμετέχει με τη σύντροφό του Εριέττα Μανούρη, και με αφορμή το μεγάλο φινάλε των Άγριων Μελισσών, στο οποίο έχει πει πως θα πέσει πολύ κλάμα, ερωτήθηκε για τη σειρά, ωστόσο μία ερώτηση των δημοσιογράφων τον ενόχλησε και δεν θέλησε να απαντήσει.

Η ενόχληση του Αναστάσιου Ροϊλόυ με ερώτηση δημοσιογράφων

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν εκεί για τη συνεργασία με την σύντροφό του, ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει. «Παιδιά δεν απαντάω σε τέτοιες ερωτήσεις. Ρωτήστε με κάτι άλλο» είπε ο Αναστάσιος Ροϊλός.

Σχετικά με το τέλος των Άγριων Μελισσών είπε: «Δε το έχουμε καλύψει αυτό; Απ’ ότι θυμάμαι θα έχουμε αρκετές κηδείες στις Άγριες Μέλισσες. Έχουμε γυρίσει όλα τα δύσκολα και τώρα έχουν μείνει τα πιο απλά και λίγο τα έχω ξεχάσει».

Αυτό είναι το νέο του τηλεοπτικό βήμα μετά τις Άγριες Μέλισσες

Καλεσμένος στις 8/4 του Νίκου Μουτσινά ήταν, ο τηλεοπτικός «Νικηφόρος» από τις «Άγριες Μέλισσες». Ο ηθοποιός φυσικά μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 που ολοκληρώνεται φέτος, δίνοντας κι ένα τρομερό spoiler.

«Αυτό μπορεί, θα γίνει σειρά στην τηλεόραση;» αναρωτήθηκε όταν πήρε τα σενάρια στα χέρια του ενώ μάλιστα αποκάλυψε ότι το επόμενο βήμα του θα είναι τηλεοπτικό καθώς μετά το Πάσχα ξεκινάει γυρίσματα για τη νέα σειρά που σκηνοθετεί η Ρέινα Εσκενάζυ και είναι εποχής.

Ο λόγος για την τηλεοπτική υπερπαραγωγή δώδεκα επεισοδίων, «Φλόγα και άνεμος», που θα γυριστεί για λογαριασμό της ΕΡΤ στη Χίο και θα αναφέρεται στον έρωτα της Κυβέλης με τον Γεώργιο Παπανδρέου.