Είναι μαζί και το κρατούν κρυφό; Η ατάκα της Καινούργιου που πρόδωσε την επανασύνδεση με τον Τσαγκρίδη

10 μήνες μετά τον χωρισμό είπαν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι μαζί και το κρατούν κρυφό; Η ατάκα της Καινούργιου που πρόδωσε την επανασύνδεση με τον Τσαγκρίδη

Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη 29/6 το πρωί, όταν η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Να σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, “δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω…”.

“Όχι, ηρέμησε” λέω κι εγώ. Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω, “σας παρακαλώ μη με τραβάτε” και αρχίζω και τρέχω. Νόμιζα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, “καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, να στήσω θέμα μόνη μου” και κάτι τέτοια. Και μου λέει ο Γιάννης, “δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας από το Survivor” (δείτε εδώ φωτογραφίες)» είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της να ξεσπούν σε γέλια» είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της.

Μετά την ατάκα αυτή, όπως καταλαβαίνετε, σε όλους μπήκαν φιτιλιές. Δημοσίευμα της εφημερίδας On Time σήμερα το πρωί, Πέμπτη 30/6, κάνει λόγο για σενάρια επανασύνδεσης με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, καθώς, όπως αναφέρεται, ο άνθρωπος με τον οποίο βρισκόταν μαζί στο ταξίδι είναι ο γνωστός επιχειρηματίας.

Έχουν χωρίσει εδώ και 10 μήνες αλλά... - Η μοναδική φωτογραφία στο instagram του Τσαγκρίδη με την Κατερίνα Καινούργιου

10 μήνες πέρασαν από την ημέρα που το οριστικό τέλος ειπώθηκε κι από τις δυο πλευρές. 10 μήνες και παρά τα όσα έχουν συμβεί και οι δυο έχουν αφήσει στα προσωπικά τους προφίλ στο instagram μια και μοναδική κοινή τους φωτογραφία. Αυτή που είχαν φτιάξει από ταξίδι τους στην Σαντορίνη.

Φίλιππος Τσαγκρίδης Κατερίνα Καινούργιου