Survivor 5: Έφτασε στην Ελλάδα ο Σπύρος Μαρτίκας - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Χαμογελαστός και ευδιάθετος μπροστά στις κάμερες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Έφτασε στην Ελλάδα ο Σπύρος Μαρτίκας - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5, o Σπύρος Μαρτίκας έφτασε στην Ελλάδα, συνοδευόμενος όπως γίνεται κάθε φορά, από τους ανθρώπους της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης.

«Νιώθω υπέροχα, νιώθω γαλήνη και τεράστια υπερηφάνεια που άντεξα έξι μήνες, ήταν δίκαιο. Είχαμε άλλη συμφωνία στην ψηφοφορία, η Σταυρούλα δεν ήθελε να βγει στον τάκο μαζί μου, αλλά με ψήφισε τελευταία στιγμή. Αθέτησαν την συμφωνία μας και αυτό είναι που με στεναχώρησε.

Εγώ πήγα να ζήσω την εμπειρία. Έχω πει ότι το έπαθλο ανήκει στον κόσμο που με στηρίζει και στην πόλη που λατρεύω, το Κερατσίνι. Δεν θέλω σε αυτή την πόλη να πεινάσει κανένας άνθρωπος, αυτή ήταν η πρόθεση μου αν κέρδιζα. Είχα σκεφτεί να κάνω φιλανθρωπικές δράσεις και παρόλο που δεν κέρδισα θα κρατήσω την υπόσχεσή μου», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας στις πρώτες δηλώσεις του μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Φωτογραφίες από την άφιξη του Σπύρου Μαρτίκα στην Ελλάδα από το Survivor 5

Σπύρος Μαρτίκας Survivor 5
Σπύρος Μαρτίκας άφιξη Ελλάδα

Οι δηλώσεις του Χρήστου Δάντη για τον Σπύρο Μαρτίκα

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και τη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου σχετικά με το Σπύρο Μαρτικα, τον παίκτη που αποχώρησε την προηγούμενη βδομάδα από το Survivor 5.

Πιο συγκεκριμένα, δυσαρεστημένος με τον φαρμακοποιό εμφανίστηκε πρόσφατα ο τραγουδιστής, που δεν έχει πάψει να στηρίζει λεπτό τη σύντροφό του, Ασημίνα. Όλα ξεκίνησαν όταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Σπύρος Μαρτίκας συζητούσαν για την 22χρονη ποδοσφαιρίστρια, με τον φαρμακοποιό να λέει ότι ο Χρήστος Δάντης είναι «βιτρίνα» για εκείνη.

«Η ανάρτησή μου ήταν σαφής. Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα. Ό,τι με συμβουλέψουν, θα κάνω. Καμιά φορά λέμε κάτι και μπορεί να εννοούμε κάτι άλλο. Αυτό που λέμε όμως, έχει σημασία γιατί το βλέπει ο Α, ο Β, ο Γ και μπορεί να το εκλάβει ο καθένας όπως θέλει. Οι κουβέντες είναι βαρύτατες. Θα δω, θα το σκεφτώ» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

«Δεν με ενοχλεί που αναφέρουν μέσα στο Survivor εμένα και τη σχέση μου με την Ασημίνα. Συμβαίνει, υπάρχει, έχει σχολιαστεί το όνομά μου, έτσι κι αλλιώς. Φτάνει να μην χρησιμοποιείται για αρνητικούς λόγους. Εύχομαι να πάει στον τελικό η Ασημίνα» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Χρήστος Δάντης.