Survivor 5: «Δεν ξέρεις μεγάλος άνδρας ότι...» - Ο Χρήστος Δάντης τελείωσε τον Σπύρο Μαρτίκα με δυο αναρτήσεις

Τον "ξεφτίλισε"!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Δεν ξέρεις μεγάλος άνδρας ότι...» - Ο Χρήστος Δάντης τελείωσε τον Σπύρο Μαρτίκα με δυο αναρτήσεις

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χρήστος Δάντης στηρίζει δημόσια την αγαπημένη του στο Survivor, Άσημίνα Χατζηανδρέου, και σίγουρα όχι η τελευταία που στο στόχαστρό του μπαίνει ο Σπύρος Μαρτίκας, μιας και τη σχολιάζει και την φέρνει στα όρια της όπως έχουμε δει αρκετές φορές.

Έτσι λοιπόν δεν έμεινε χωρίς απάντηση ο διάλογος Μαρτίκα και Σταυρούλας, που κατηγόρησαν ανοιχτά την Ασημίνα ότι είναι στο Survivor με τις πλάτες του Χρήστου Δάντη, και ο τραγουδιστής μέσα από τον λογαριασμό του έδωσε τις απαντήσεις που χρειάζονταν σε αυτή την κατάσταση,

"Καταπέλτης" ο Χρήστος Δάντης

«Αγαπητέ δεν ξέρεις μεγάλος άνδρας ότι η λέξη “βιτρίνα” δίπλα σε ένα επίθετο είναι λόγος αντιδικίας; Κρίμα, νόμιζα πως είσαι ευφυής». Στην ατάκα της Σταυρούλας ότι δεν έχει πλούσιο άνδρα να την πληρώνει απάντησε δε πως: «Τα βρώμικα μυαλά, βρώμικα σκέφτονται».

Ο Χρήστος Δάντης τελείωσε τον Σπύρο Μαρτίκα
Ο Χρήστος Δάντης τελείωσε τον Σπύρο Μαρτίκα με δυο αναρτήσεις

«Αν με βλέπει αυτή τη στιγμή ο Χρήστος...»

Στο επεισόδιο της Τρίτης 21/6 είδαμε τις πρώτες δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου λίγο μετά την υποψηφιότητα της προς αποχώρηση στο Survivor 5. Η παίκτρια όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά δε μάσησε τα λόγια της καθώς άκουσε κάτι, που δεν της άρεσε καθόλου.

Ενώ λοιπόν, κάποιοι συμπαίκτες της την κατηγόρησαν πως λόγω της σχέσης με τον Χρήστο Δάντη παραμένει στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να ζητήσει προσωπικά στην κάμερα να μην την ξανά ψηφίσει ο τραγουδιστής.