Survivor 5: Και όμως βγήκε στον τάκο - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Δίκαιο ή άδικο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Και όμως βγήκε στον τάκο - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Στο σημερινό επεισόδιο 20/6 του Survivor 5παρακολουθήσαμε έναν πολύ έντονο αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας με τον Άρη Σοϊλέδη να κερδίζει για άλλη μια φορά και να πηγαίνει στο συμβούλιο του νησιού ως απλός παρατηρητής.

Με την κάλπη να ανοίγει ένας ένας οι παίκτες ψήφισαν αυτόν, που έκριναν πως πρέπει να αποχωρήσει και εν τέλει όπως πολύ σωστά σας τα είχαμε πει και εμείς νωρίτερα, είδαμε την Ασημίνα να βγαίνει στον τάκο.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας στο Survivor 5

«Η κατάσταση της υγείας του...»

Τα περιθώρια στο survivor 5 έχουν στενέψει εμφανώς και στο σημερινό 20/6 επεισόδιο του παιχνιδιού είδαμε για άλλη μια φορά, πως όσοι έχουν παραμείνει μέσα θέλουν πάση θυσία να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Τα πράγματα από ότι φαίνεται για τον Στάθη Σχίζα δεν είναι και πολύ καλά, αφού δε θα μπορέσει να αγωνιστεί λόγω μιας ίωσης, που ταλαιπωρεί το νησί. Επομένως δε θα είναι σίγουρα εκείνος, που θα διεκδικήσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

«Εδώ είμαστε και πάλι, δεν είχα συνηθίσει αυτή την εικόνα! Να στέκεστε όλοι μαζί στην ίδια γραμμή. Πλέον τα άτομα έχουν μειωθεί. Λείπει ο Στάθης από την παρέα μας, οφείλω να σας ενημερώσω ότι ταλαιπωρείται από την μικρή ίωση.

Ο Στάθης, λοιπόν, θα μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει και τις συμπληρωματικές εξετάσεις και να ξέρουμε πως είναι ακριβώς η κατάσταση της υγείας του και πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση»