Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5 spoiler 20/6: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Survivor 5 spoiler 20/6: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor 20.06.2022 20:12
Από Ελένη Ζουγανέλη

Σήμερα Δευτέρα 20/6, οι 8 παίκτες του Survivor 5 θα διαγωνιστούν για την διεκδίκηση της πρώτης ατομικής ασυλίας. Σίγουρα κανείς δεν θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι περίπου 2 εβδομάδες πριν από τον μεγάλο τελικό για αυτό και θα τα δώσουν όλα για όλα για την νίκη.

Ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ποιος παίκτης θα την κερδίσει, ενώ τώρα θα βγάλουμε στο "φως" το όνομα του παίκτη/παίκτριας που θα βγει στον τάκο.

Όπως παρακολουθήσαμε από το trailer μπορεί Άρης Σοϊλέδης και Νίκος Γιάννης κάποτε να ήταν "dream team", ωστόσο από εδώ και πέρα που οι ασυλίες είναι εντελώς ατομικές μαζί με τα έπαθλα, ο δεύτερος αποφάσισε να κάνει άλλες φιλίες. Αυτό λοιπόν, θα το καταλάβει και η Μαίη, η οποία μετά την αποχώρηση του Ταλάντσεβ δεν ανήκει στην "ομάδα" του Στάθη Σχίζα και του Σπούρου Μαρτίκα. Αντιθέτως, είναι μόνη της αλλά και πιο κοντά στον Άρη.

Πάμε τώρα στο συμβούλιο του νησιού! Εκεί θα δούμε έναν πολύ έντονο τσακωμό με πρωταγωνιστή τον Άρη Σοϊλέδη. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο επίκεντρο εδώ και πάρα πολύ καιρό με αρκετούς να του επιτίθενται. Με λίγα λόγια, αν χάσει την ασυλία θα βρεθεί σίγουρα στον τάκο, ωστόσο σήμερα δεν θα βγει...

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, ο πρώτος παίκτης που βγαίνει στον τάκο και στα "χέρια" του τηλεοπτικού κοινού είναι η Ασημίνα Χατζηνδρέου.

Ασημίνα Χατζηανδρέου Survivor 5

Το βιογραφικό της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα είναι γεννημένη το 1999. Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής, άλλα και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα.

Πήγε στο Survivor γιατί της αρέσει να φτάνει τον εαυτό της στα όρια του. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Υποφέρει όταν χάνει και παρά το νεαρό της ηλικίας της πιστεύει πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Αποκαλεί τον εαυτό της «Bob ο Μάστορας» γιατί πιάνουν τα χέρια της και θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα της στο χτίσιμο της καλύβας!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 - Στάθης Σχίζας: Τα χρήματα που έχει λάβει μέχρι στιγμής, ο σύντροφος της Παναγιώταρου

Survivor 5 Highlights (19/6):Τα πυρά του Μαρτίκα κατά Άρη και στο στόχαστρο της Σταυρούλα η Ασημίνα

Share