Survivor 5: Της έθιξαν τον Δάντη και τα ''πήρε'' στο κρανίο - Ακραίο σκηνικό με την Ασημίνα για τον καλό της

Ζήτησε από παίκτη να τον πάρει τηλέφωνο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Της έθιξαν τον Δάντη και τα ''πήρε'' στο κρανίο - Ακραίο σκηνικό με την Ασημίνα για τον καλό της

Οι εξελίξεις για άλλη μια φορά στο Survivor 5 είναι καταιγιστικές και στο επεισόδιο της Δευτέρας 30/5 με την μπλε ομάδα να κερδίζει τον αγώνα ασυλίας και να παρατηρεί τους κόκκινους να βγάζουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο.

Μετά λοιπόν την ανακοίνωση, πως ο Μαρτίκας είναι υποψήφιος προς αποχώρηση πήρε το λόγο και έκανε σημαντικές αποκαλύψεις. Μάλιστα είπε δημόσια, πως η Ασημίνα ζήτησε από τον Εμμανουήλ λίγο πριν φύγει από το παιχνίδι να αποστηθίσει το κινητό του αγαπημένου της Χρήστου Δάντη.

Η ίδια μόλις άκουσε αυτή την δήλωση έχασε τον εαυτό της, σηκώθηκε όρθια και άρχισε να φωνάζει φανερά θιγμένη. Μάλιστα δε δίστασε να του ζητήσει να μην ξαναπιάσει το όνομα του συντρόφου της στο στόμα του.

Η αποκάλυψη του Σπύρου Μαρτίκα για το τηλέφωνο του Χρήστου Δάντη

'Φωτιά'' η αποκάλυψη του Μαρτίκα για τη Βρισηίδα

To σημερινό 30/5 επεισόδιο στο Survivor 5 ξεκίνησε με τους παίκτες να κάνουν δηλώσεις λίγο πριν ετοιμαστούν για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Οι παίκτες λοιπόν, με αρκετά ανεβασμένο ηθικό έκαναν τις προσωπικές τους δηλώσεις με του Μαρτίκα να ξεχωρίζει.

Ο πρώην της Βρισηίδας Ανδριώτου αναφέρθηκε στη σχέση με την κοπέλα, λέγοντας πως αν τελικά χάσει η ομάδα της την ασυλίας, εκείνος με τον τρόπο του θα την στηρίξει καθώς όπως αποκάλυψε της το είχε υποσχεθεί και πρέπει να το τηρήσει.