Πρόταση γάμου στη συναυλία του Χρήστου Μάστορα - Ούρλιαζαν όλοι οι θεατές στο Κατράκειο

Το σχόλιο του Χρήστου επί σκηνής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρόταση γάμου στη συναυλία του Χρήστου Μάστορα - Ούρλιαζαν όλοι οι θεατές στο Κατράκειο

Μια μοναδική συναυλία στο Κατράκειο έδωσαν χθες 29/6 το βράδυ οι «Μέλισσες», ωστόσο, οι θαυμαστές δεν περίμεναν με τίποτα αυτό που θα ακολουθούσε. Συγκεκριμένα, έγινε πρόταση γάμου επί σκηνής με την κοπέλα συγκινημένη να λέει το μεγάλο "ναι".

Την πρόταση έκανε ο ντράμερ του συγκροτήματος, Σπύρος Κουδούνης, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ζητώντας από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί γονατίζοντας μπροστά της.

Η κοπέλα εμφανώς αμήχανη και έκπληκτη και πολύ συγκινημένη, είπε το πολυπόθητο «ναι» στον καλό της και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Ο Χρήστος Μάστορας (που είναι σε νέα σχέση) προειδοποίησε τον συνεργάτη του να μην τολμήσει να την πληγώσει.

Βίντεο από την πρόταση γάμου στη συναυλία του Χρήστου Μάστορα

@labellacosmetics

@melissestheband #melisses#melissestheband#concert#liveconcert#katrakeio#proposal#weddingproposal#shesaidyes🙏🏻💍 @Chris Mastoras7

♬ πρωτότυπος ήχος - labellacosmetics

Αφήνει το τραγούδι και κατεβαίνει στις εκλογές ο Μάστορας;

Η χώρα έχει ξεκινήσει και μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμούς εκλογών και έτσι, παρόλο που προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα γίνουν, τα κόμματα έχουν ξεκινήσει να φτιάχνουν τα ψηφοδέλτιά τους. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί λοιπόν είναι και αυτό του Χρήστου Μάστορα.

Είναι γνωστό πως ο αγαπημένος τραγουδιστής, πέρα από την μεγάλη δημοτικότητα που έχει στο κοινό, ασχολείται ενεργά με τα θέματα των Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου. Άλλωστε ο ίδιος πριν από λίγο καιρό είχε συναντηθεί γι' αυτόν τον λόγο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (δείτε εδώ τι είχε πει ο ίδιος για τη συνάντησή τους).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκινήσει να συγκεντρώνει τα ονόματα που θα βάλει στο ψηφοδέλτιό της. Ένα από αυτά είναι και ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει δώσει την οριστική του απάντηση.

«Πάμε στο όνομα μιας… μέλισσας που ακούγεται για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ο τραγουδιστής του γνωστού συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας. Να σας θυμίσω ότι είχε συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πριν από λίγο καιρό», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος του Star.