Κορμάρα στα 48 η Δήμητρα Ματσούκα - Αρετουσάριστη φωτογραφία της με εντυπωσιακό μπικίνι

Θα πάθετε πλάκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κορμάρα στα 48 η Δήμητρα Ματσούκα - Αρετουσάριστη φωτογραφία της με εντυπωσιακό μπικίνι

Η Δήμητρα Ματσούκα μπορεί να έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, είναι καθημερινή χρήστης των social media και συγκεκριμένα στο Instagram. Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και όχι άδικα.

Για ακόμη μια φορά το απέδειξε με μια ανάρτηση στο προφίλ της. Η ηθοποιός πόζαρε στην παραλία με το μπικίνι της και απέσπασε χιλιάδες likes και δεκάδες σχόλια.

Η φωτογραφία της Δήμητρας Ματσούκα με μαγιό

Η Δήμητρα Ματσούκα έχει απίστευτο κορμί στα 48 της χρόνια και πάθαμε πλάκα με το που την είδαμε (δείτε την και πριν τις πλαστικές).

Δήμητρα Ματσούκα μαγιό

Το βιογραφικό της Δήμητρας Ματσούκα

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 1993, όταν ακόμη βρίσκονταν στο πρώτο έτος της δραματικής σχολής, μέσα από την αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1, «Τμήμα Ηθών». Ακολούθησαν κάποιες σύντομες εμφανίσεις στις σειρές «Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα» και «Ταύρος με Τοξότη» το 1994, καθώς και «Δρόμοι της πόλης» και «Ανατομία ενός εγκλήματος» το 1995.

Τη σεζόν 1997-1998 πήρε τον πρώτο της μεγάλο ρόλο, στη σειρά «Είμαστε στον αέρα», όπου συνεργάστηκε με τους Θοδωρή Αθερίδη, Ιεροκλή Μιχαηλίδη & Δημήτρη Σταρόβα. Έπειτα, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Το φύλλο, το πηγάδι, το αγγέλιασμα» στην ΕΤ1 και «Άγγιγμα ψυχής» στον ΑΝΤ1. Τη σεζόν 1999-2000, επιλέχθηκε από τον Βασίλη Νεμέα να πρωταγωνιστήσει στη κωμική σειρά «Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα».

Σπίτι Δήμητρας Ματσούκα

Αν και στην αρχή ήταν διστακτική, αφού δεν είχε κάνει ξανά κωμωδία, τελικά δέχθηκε και μάλιστα λόγω επιτυχίας έγινε πιο δημοφιλής στο κοινό. Τη σεζόν 2000-2001 πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά «Δούρειος ίππος» και έπειτα (2001-2002) στη σειρά «Στο δρόμο της καρδιάς» με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Το 2004, έκανε μια guest εμφάνιση στη σειρά του ALPHA, «Όλα στην ταράτσα», ενώ παράλληλα πρωταγωνίστησε με τον Γιώργο Κιμούλη στη σειρά «Ξέχασε με» στο ίδιο κανάλι. Το 2005 συμμετείχε στις σειρές «Το Κόκκινο Δωμάτιο» και «Πες μου ναι», ενώ το 2007, έπαιξε σε ένα επεισόδιο στην αστυνομική σειρά «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα». Τη σεζόν 2008-2009, πρωταγωνίστησε στη σειρά εποχής «Ματωμένα Χώματα» και τη σεζόν 2010-2011 στη σειρά του MEGA, «Κούκλες».

Τη σεζόν 2018-2019 και έπειτα από πολυετή τηλεοπτική αποχή, πρωταγωνίστησε με τον Μάριο Αθανασίου στη κωμική σειρά «Ελεύθερη Σχέση» στο κανάλι Open TV.