"Βγάζει" μάτι - Το πραγματικό πρόσωπο της Δήμητρας Ματσούκα πριν τις πλαστικές

Παραμένει εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Αναμφίβολα η Δήμητρα Ματσούκα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει καταφέρει να "κεντρίσει" τα βλέμματα τόσο των των γυναικών όσο και των αντρών με την ιδιαίτερη ομορφιά της.

Η γνωστή ηθοποιός έχει επιλέξει φανερά να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η ίδια είχε κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο το 1999 ως τραγουδίστρια Γωγώ, σύζυγος του εμπόρου Θανάση Καλημέρη ενώ λίγο νωρίτερα είχε κάνει ένα πέρασμα από το «Είμαστε στον Αέρα».

Αυτό που λίγοι έχουν παρατηρήσει από τότε είναι οι αλλαγές στην εμφάνιση του προσώπου της. Βέβαια, από τότε μέχρι σήμερα η Δήμητρα Ματσούκα κρατιέται αρκετά καλά μιας και παρόλο που δεν έχει αποκαλύψει μέχρι και σήμερα για τις πλαστικές επεμβάσεις, η ίδια παραμένει άκρως εντυπωσιακή. (Δείτε εδώ με τι ήθελε να ασχοληθεί πριν την υποκριτική)

Η εμφάνιση της Δήμητρας Ματσούκα πριν τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της

Αρετουσάριστη φωτογραφία της Δήμητρας Ματσούκα με μαγιό - "Έριξε" το instagram

Μιας και ο καιρός έχει ανοίξει για τα καλά ολοένα και περισσότερα άτομα έχουν επιλέξει να κάνουν μια μικρή απόδραση έως την παραλία. Έτσι λοιπόν ακόμη και η Δήμητρα Ματσούκα έκανε το πρώτο της μπάνιο για φέτος και πάθαμε πλάκα με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Η γνωστή ηθοποιός είναι αναμφίβολα από τις πιο όμορφες της εγχώριας showbiz. Μπορεί να μεγαλώνει, όμως στα 48 της χρόνια βάζει αναμφισβήτητα πολλές εικοσάρες κάτω.

Η ίδια από την άλλη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Μάλιστα, πρόσφατα είχε αποκαλύψει με τι θα ήθελε να ασχοληθεί σε περίπτωση που δεν γινόταν ηθοποιός.

Ανάρτηση Δήμητρας Ματσούκα

Δήμητρα Ματσούκα με μαγιό