Καμία σχέση με την υποκριτική - Με αυτό το επάγγελμα ήθελε να ασχοληθεί η Δήμητρα Ματσούκα

Δεν σας πάει ο νους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καμία σχέση με την υποκριτική - Με αυτό το επάγγελμα ήθελε να ασχοληθεί η Δήμητρα Ματσούκα

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 8/4 η Δήμητρα Ματσούκα. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν αποκαλύπτοντας το επάγγελμα που ήθελε να ακολουθήσει πριν μπει στον χώρο της υποκριτικής, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα άγνωστο περιστατικό.

Το επάγγελμα που ήθελε να ακολουθήσει η Δήμητρα Ματσούκα

«Το να γίνω ηθοποιός ήταν η τρίτη μου επιλογή, ήταν αφότου τελείωσα το σχολείο και δεύτερη χρονιά που έδινα πανελλήνιες και έδινα το μάθημα της έκθεσης μόνο και είχα πολύ χρόνο ελεύθερο και έβλεπα πάντα σινεμά και αγαπούσα πολύ το σινεμά δεν είχα δει θέατρο. Ήθελα τη νομική για να ασχοληθώ με το ποινικό και τώρα με όλα αυτά που συμβαίνουν λέω “θέλει γερό στομάχι”… είχα διάθεση να βοηθήσω όσους χρειάζονταν μία τέτοια βοήθεια και δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα…» εξομολογήθηκε η Δήμητρα Ματσούκα.

«Αυτός ο άνθρωπος έχει αδικηθεί»

Το μεσημέρι της Κυριακής 13/02 η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Μάλιστα, από την άλλη αναφέρθηκε επίσης και για τον Νίκο Στραβοπόδη καθώς είπε: «Δεν έχω δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση. Εγώ προσωπικά περιμένω να δω τι θα πει η δικαιοσύνη για Λιγνάδη και Φιλιππίδη, δυστυχώς δεν σημαίνει πάντα ότι λέει αλήθεια ο καταγγέλλων… Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί.

Δεν ανακάλυψα την Αμερική, είπε ότι πρέπει οι άνθρωποι να περιμένουν να τελεσιδικήσει μια ιστορία. Το τεκμήριο της αθωότητας είναι μία από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του νομικού πολιτισμού μας. Είναι κατοχυρωμένο στο Σύνταγμά μας… Μπορεί κάποιες καταγγελίες να μην είναι αληθινές, αλλιώς δεν θα γινόντουσαν δίκες.

Αχ μη μου το κάνεις αυτό. Δεν θέλω να κάνω αναπαραγωγή του θέματος, γιατί μόνο κακό έχει κάνει και έχει αδικηθεί τα μάλα αυτός ο άνθρωπος και είναι αμαρτία και αδικία».