Στα Κουφονήσια η οικογένεια Μπλέτσα - Οι φωτογραφίες της Ηλέκτρας Αστέρη με μαγιό

Δείτε τις φωτογραφίες από το πανέμορφο νησί

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Στα Κουφονήσια η οικογένεια Μπλέτσα - Οι φωτογραφίες της Ηλέκτρας Αστέρη με μαγιό

Το πολυταξιδεμένο ζευγάρι Ηλέκτρα Αστέρη και Ευτύχης Μπλέτσας άφησαν για λίγο τους προορισμούς του εξωτερικού και έμειναν στα εγχώρια. Αυτή τη φορά όχι στα πλαίσια της εκπομπής τους, αλλά σαν στιγμές χαλάρωσης, αφού οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν και για αυτούς. Έτσι οι δυο τους παρέα με τις κόρες τους κάνουν τουρ στις Κυκλάδες αυτές τις ημέρες με τον τελευταίο σταθμό να είναι τα Κουφονήσια. Η Ηλέκτρα Αστέρη φρόντισε να μοιραστεί μερικά υπέροχα στιγμιότυπα από το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων.

Πριν λίγες μέρες το ζευγάρι είχε βρεθεί στην Αμοργό, εκεί όπου μοιράστηκαν επίσης φωτογραφίες τους από την ανάβαση στην Παναγία τη Χοζωβιώτισσα , εξυμνόντας το στολίδι του Αιγαίου. Με τη σύζυγό του είναι περίπου 10 χρόνια μαζί και όταν δε βρίσκονται στα εξαντλητικά γυρίσματα του «Happy Traveler» , ξεκλέβουν χρόνο για να διασκεδάσουν μαζί με τις κορούλες τους.

Οι νέες φωτογραφίες που ανέβασε η Ηλέκτρα Αστέρη από την Αμοργό

Η Ηλέκτρα Αστέρη κατάφερε να φτάσει με μια από τις κόρες της και στην σπηλιά « Το Μάτι του Διαβόλου», που αρκετοί ταξιδιώτες την αναζητούν στα Κουφονήσια αλλά δεν καταφέρνουν όλοι να τη βρουν.

Όπως έγραψε η ίδια σε ποστ δεν είναι τόσο δύσκολο.

«Το μάτι του διαβόλου

Σας μίλησα και σε προηγούμενο ποστ για αυτό το σημείο, όμως θέλω να σας πω λίγα ακόμη, για αυτό δράττομαι της ευκαιρίας.

Για να φτάσεις λοιπόν στην "Πισίνα" και το "Μάτι του διαβόλου", δεν είναι δύσκολο. Θέλει απλώς περπάτημα. Είναι πιθανό όμως να μην τα δεις και να περάσεις από δίπλα τους. Για αυτό θέλει να βλέπεις προσεκτικά που είσαι και που πηγαίνεις.

Θα βοηθήσει πολύ να έχεις ανοιχτό το Google maps. Όλα αυτά τα λέω γιατί έλαβα αρκετά μηνύματα από εσάς που μου λέτε ότι πήγατε αλλά δεν μπορέσατε να βρείτε ούτε την πισίνα ούτε το μάτι του διαβόλου.

Επίσης πάντα βοηθάει να έχεις στην παρέα έναν πρόσκοπο που ξέρει πολύ καλά τον προσανατολισμό του και μπορεί εύκολα να βρει τον δρόμο. ? Εγώ έχω πάντα τον καλύτερο πρόσκοπο και ταξιδιώτη @ftbletsas.

Πέρα από την πλάκα, να σας πω ότι για κάτι τέτοια ζω. Το ταξίδι αποκτά νόημα για μένα πλέον όταν περπατάμε για να πάμε κάπου, όταν ανεβαίνουμε κάποια κορυφή, όταν κοπιάζουμε για να φτάσουμε κάπου και όταν τελικά η θέα/το μέρος μας ανταμοιβει για τον κόπο μας.

Ακούραστοι να είστε στα ταξίδια σας. Να εξευρευνειτε, να επισκεπτεστε, να ανακαλύπτετε. Το καινούριο, το αλλιώτικο. Να τις γλεντατε τις μέρες που έχετε πανω σ'αυτή τη Γη. Γιατί τελικά η ζωή είναι ένα μεγάλο γλέντι με σκόρπιες πικρες. Ή μία μεγάλη πίκρα με σκόρπια γλέντια. Ανάλογα πως θα το δει κανείς. (Εγώ επιλέγω το πρώτο).

Και μην ξεχνάτε. Αγκαλιά. Πάνω από όλα αγκαλιά και αγάπη. Αυτά κινούν τον κόσμο μας. Αυτά τον κάνουν καλύτερο.»

Η Ηλέκτρα Αστέρη στα Κουφονήσια

Η Ηλέκτρα Αστέρη κολυμπά στα Κουφονήσια

Η Ηλέκτρα Αστέρη κολυμπά σε καταγάλανα νερά

«Από την πρώτη στιγμή...» - Ο Μπλέτσας εξομολογήθηκε πως γνώρισε την Ηλέκτρα

Ο Ευτύχης Μπλέτσας είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show το βράδυ της Τρίτης (7/6). Ο παρουσιαστής μίλησε για τα πρώτα βήματά του στην τηλεόραση με την «Κουζίνα της Μαμάς», ενώ αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του σύζυγο, Ηλέκτρα Αστέρη.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδάκια (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει) και τα τελευταία χρόνια κάνουν μαζί τα ταξίδια τους, ωστόσο αυτό που λίγοι ξέρουν είναι ότι γνωρίστηκαν μέσα διαδικτύου.

«Τελείωσα μηχανικός υπολογιστών και δικτύων γιατί παράλληλα κυνηγούσα και το όνειρό μου. Ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική. ”Η Κουζίνα της Μαμάς” ήταν σχολείο για μένα η παραγωγή μου με στήριξε πάρα πολύ τότε», είπε αρχικά.

Για την Ηλέκτρα Αστέρη αποκάλυψε: «Την Ηλέκτρα τη γνώρισα διαδικτυακά περίπου ένα μήνα και μετά βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη. Τότε η Ηλέκτρα ήταν ιδιωτική υπάλληλος. Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Το πρώτο μας ραντεβού έγινε στις κούνιες με θέα το ηλιοβασίλεμα. Το πρώτο ταξίδι που πήγαμε μαζί ήταν στη Βουδαπέστη. Κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή, είναι αυτό το πράγμα που νιώθεις μεγάλη άνεση από την πρώτη στιγμή».