Ανείπωτος θρήνος για τον χώρο του αθλητισμού - Έφυγε από τη ζωή ο Στράτος Κόσμογλου

Ασύλληπτη θλίψη...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ανείπωτος θρήνος για τον χώρο του αθλητισμού - Έφυγε από τη ζωή ο Στράτος Κόσμογλου

Απανωτές είναι οι απώλειες το τελευταίο διάστημα καθώς μετά το χαμό του συζύγου της Μοιραράκη, ναυάρχου Κοντούλη, αλλά και του Κώστα Κουτσούμπα, άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 30/6 όταν ο Στράτος Κοσμόγλου, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο δεν τα κατάφερε βυθίζοντας στην θλίψη τον ελληνικό αθλητισμό.

Λίγα λόγια για τον Στράτο Κοσμόγλου

Ο Στράτος Κοσμόγλου, κορυφαίος αθλητής από την Περαία Θεσσαλονίκης , ήταν πατέρας δύο παιδιών και δάσκαλος ιστιοπλοΐας και τον Οκτώβριο είχε καταλάβει την τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας.

“Ένας όμορφος ,γλυκός και ευγενικός άνθρωπος ,ιστιοπλόος ,προπονητής δεν είναι πλέον ανάμεσά μας. Ο Στράτος Κοσμόγλου, ο Στράτος μας, έφυγε νωρίς. Ήταν μόλις 36. Αλλά ήταν μεγάλος πολεμιστής. Πολέμησε τον καρκίνο για τα παιδιά του , για το κορίτσι του και για τον ίδιο. Έχασε. Αλλά εμείς δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Πώς θα μπορούσε άλλωστε κάποιος να ξεχάσει τον Στράτο……” αναφέρει σχετικά στο μήνυμα της η Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας.

Έφυγε από τη ζωή ο Στράτος Κόσμογλου

Θλίψη στην κηδεία του Κωνσταντίνου Τζούμα - Φίλοι και συγγενείς τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία

Σήμερα 29/6 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Κωνσταντίνου Τζούμα στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 78 ετών το Σάββατο 25/6. Ο γνωστός ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός έχασε την μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος φίλους, συγγενείς και συνεργάτες.

Πριν από λίγη ώρα λοιπόν ξεκίνησε η εξόδιος ακολουθία της σωρού του, με πολλούς να δίνουν το παρών προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν και να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly βρέθηκε αρκεί και απαθανάτισε πολλούς ηθοποιούς και όχι μόνο οι οποίοι πήγαν να πουν το δικό τους αντίο στον Κωνσταντίνο Τζούμα.

Ανάμεσά τους ήταν η Ελένη Κοκκίδου, ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Λάκης Γαβαλάς.

Φωτογραφίες από την κηδεία του Κωνσταντίνου Τζούμα 2

Φωτογραφίες από την κηδεία του Κωνσταντίνου Τζούμα

Φωτογραφίες από την κηδεία του Κωνσταντίνου Τζούμα 2

Φωτογραφίες από την κηδεία του Κωνσταντίνου Τζούμα 3