Τέτα Καμπουρέλη: Η πρώτη της αντίδραση μετά την αγωγή διαζυγίου με τον Βασίλη Γκουρούση

Βαρύ το κλίμα...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τέτα Καμπουρέλη: Η πρώτη της αντίδραση μετά την αγωγή διαζυγίου με τον Βασίλη Γκουρούση

Όπως έγινε γνωστό η Τέτα Καμπουρέλη με τον Βασίλη Γκουρούση παίρνουν διαζύγιο μετά από 31 χρόνια γάμου, αναμενόμενη εξέλιξη που ακουγόταν ήδη μετά την αποφυλάκιση του συζύγου της το τελευταίο διάστημα. Οι δυο τους προσπάθησαν να αποφύγουν κάθε δήλωση επί του θέματος το τελευταίο διάστημα, μέχρι να ανακοινωθεί οριστικά. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» προσπάθησε σήμερα 30/6 να αποσπάσει δήλωση από την Καμπουρέλη, μετά την ανακοίνωση για την αγωγή διαζυγίου.

Μόλις χθες η ίδια κοινοποίησε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μια σύντομη και λιτή ανακοίνωση διαζυγίου, επιχειρώντας να ξεκαθαρίσει τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομα της ίδιας και του συζύγου της το τελευταίο διάστημα και ξεκαθαρίζοντας αόριστα τους λόγους που την οδήγησαν στο δικαστήριο. Η συνεργάτης λοιπόν της Κατερίνας Καινούργιου την περίμενε έξω από το μαγαζί της ώστε να της σχολιάσει την ανακοίνωση.

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση της Καμπουρέλη μετά την αγωγή διαζυγίου

Η κάμερα της εκπομπής έδειξε την Τέτα Καμπουρέλη να περνάει με το αμάξι, ωστόσο δεν θέλησε να απαντήσει τίποτα και συνέχισε την πορεία της προς το γκαράζ.

Η δημοσιογράφος ενημέρωσε πως της είπε μέσα από το αμάξι πως δε θέλει να σχολιάσει τίποτα, ενώ η Καινούργιου ενημέρωσε και το κοινό πως η Τέτα είναι πάντοτε ευγενική και ενημερώνει τα μέσα όταν δε θέλει να απαντήσει σε κάτι, ωστόσο φαίνεται από αυτή της την αντίδραση ότι μάλλον βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Μετά το διαζύγιο μαθεύτηκε πως έχει νέα σχέση: Γνωστός κύριος ο νέος της σύντροφος

Το πρωί της Πέμπτης 30/6, έγινε γνωστό πως η απόφαση διαζυγίου πάρθηκε λόγω ύπαρξης τρίτων προσώπων, και από τις δυο πλευρές.

Το ευχάριστο αυτό γεγονός - γιατί μόνο ευχάριστος μπορεί να χαρακτηριστεί ένας νέος έρωτας - επιβεβαίωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.

Ο γνωστός μουσικός, επειδή τυχαίνει να έχει πολύ καλές σχέσεις με την πασίγνωστη αισθητικό, ανέφερε πως έχει γνωρίσει το νέο της συνοδό, ο οποίος στέκεται βράχος στο πλευρό της όλον αυτό τον καιρό και ανήκει στην showbiz με κάποιο τρόπο. Αν αναρωτιέστε αν τον βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η απάντηση είναι όχι.

Μάλιστα, το Σάββατο που μας πέρασε οι δυο τους βρέθηκαν στο σπίτι του Μαυρίκιου για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της νέας συλλογής ρούχων της Ιλάειρα.