Η Τέτα Καμπουρέλη ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Βασίλη Γκουρούση μετά από 31 χρόνια γάμου

Είναι πλέον επίσημο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Τέτα Καμπουρέλη ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Βασίλη Γκουρούση μετά από 31 χρόνια γάμου

Με μια επίσημη ανακοίνωση, η Τέτα Καμπουρέλη επιβεβαίωσε όλα τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να παίρνει διαζύγιο από τον Βασίλη Γκουρούση, μετά από 31 χρόνια.

Η Τέτα Καμπουρέλη με μία λιτή ανακοίνωση προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης γνωστοποίησε το τέλος του γάμου της από τον Βασίλη Γκουρούση, που πρόσφατα αποφυλακίστηκε.

Η ανακοίνωση για το διαζύγιο Καμπουρέλη - Γκουρούση

«Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση. Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη την συνέχιση του συζυγικού μου βίου .Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας.Με εκτίμηση Τέτα Καμπουρέλη».

Η ανακοίνωση για το διαζύγιο Καμπουρέλη - Γκουρούση

Ο Βασίλης Γκουρούσης σπάει τη σιώπη του για το γάμο του με την Καμπουρέλη

Συζητιόταν ιδιαίτερα μετά την αποφυλάκιση του Βασίλη Γκουρούση, η σχέση του με την Τέτα Καμπουρέλη, ειδικότερα μετά τις φήμες που τους ήθελαν να παίρνουν διαζύγιο, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος διευκρινίζει στο Πρωινό την Δευτέρα 27/6 πως δεν ισχύει πως παίρνουν διαζύγιο προς το παρόν, ωστόσο αποκαλύπτει για την κατάσταση που επικρατεί μεταξύ τους όλα αυτά τα χρόνια, και σε τι φάση βρίσκεται πλέον ο γάμος τους.

«Η σχέση μου με την Τάτα Καμπουρέλη είναι μια χαρά, δεν έχουμε προβλήματα», λέει ο Βασίλης Γκουρούσης και τονίζει πως: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει γάμος, να λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα. Μένω μόνος μου, θέλω να ξεκαθαρίσω τη σκέψη μου. Είμαι πάρα πολύ πληγωμένος από όλους και από όλα. Στη σχέση μας έχει ραγίσει το γυαλί. Δε νομίζω ότι θα μπορέσει να ξαναγυρίσει πίσω το ποτάμι».

«Η σχέση μου είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα. Από τη δική μου πλευρά εγώ δεν ήμουν καλά από το 2007 μέχρι κάποια στιγμή. Και μετά επειδή μπήκαν τα εγγόνια στη μέση, τα παιδιά, άφησα τη ζωή μου να κυλήσει. Τώρα έγινε και αυτό και ξαναγυρίσαμε πάλι πίσω».