«Δούλεψα χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα πουν για...» - Απασφάλισε η Παρασκευή Κερασιώτη για τους επικριτές της

Τα είπε έξω από τα δόντια και δεν υπολόγισε τίποτα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δούλεψα χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα πουν για...» - Απασφάλισε η Παρασκευή Κερασιώτη για τους επικριτές της

Σε βραδινή έξοδο ο τηλεοπτικός φακός του Happy Day, συνάντησε πρόσφατα την Παρασκευή Κερασιώτη, την δεύτερη φιναλίστ του GNTM 3, η οποία μάλιστα πριν λίγο καιρό βίωσε μία τεράστια απώλεια, και μίλησε αναλυτικά για τον χαμό που είχε δημιουργηθεί πέρυσι με το όνομά της.

Πιο συγκεκριμένα, είχε δεχτεί αρκετά σχόλια, εξαιτίας της απόφασής της να εργαστεί για κάποιο διάστημα ως σερβιτόρα, με την ίδια να αναφέρει πως είναι μια επιλογή που δεν μετανιώνει και αδιαφορεί για όλα τα κακεντρεχή σχόλια.

Οι αφοπλιστικές δηλώσεις της Παρασκευής Κερασιώτη

«Δε θεωρώ πως είναι κακό, είτε είσαι μοντέλο είτε κάνεις κάποια άλλη δουλειά, το να δουλεύεις και ως σερβιτόρα. Ήταν δική μου απόφαση. Πήγα και δούλεψα χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα πουν για μένα. Θεώρησα πως μπορώ να το κάνω και αυτό. Δεν παράτησα ποτέ τη δουλειά μου και δεν πρόκειται και να την παρατήσω ποτέ. Ο κόσμος πάντα θα έχει κάτι να πει».

Έγκυος 6 μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της - Ευχάριστα νέα για την οικογένεια της

Πέρασαν κιόλας 6 μήνες από την ημέρα που έχασε τον πατέρα της και βίωσε τεράστιο πόνο και θλίψη μαζί με όλη της την οικογένεια, γεγονός που φάνηκε από την σπαρακτική της ανάρτηση την πρώτη κιόλας στιγμή. Παρόλα αυτά, η ζωή προχωράει και ένα νέο μέλος έρχεται να προστεθεί στην ζωή της ίδιας, αλλά, κυρίως, στης αδερφή της.

Η Μαρία Κερασιώτη είναι έγκυος και το μοιράστηκε με μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία δημοσίευσε την ίδια ημερομηνία που χάθηκε ο πατέρας της, και θέλησε να εκφράσει κάποια συγκινητικά λόγια για την απουσία του σε μία από τις πιο χαρούμενες στιγμές της.

«Πέρασαν κιόλας 6 μήνες από τον χαμό σου…έφυγες τόσο νωρίς και άδικα….Έφυγες πατέρα για πάντα και για να μην με καταστρέψει η απουσία σου μου έστειλες την στιγμή που εσύ θεωρούσες κατάλληλη ένα δώρο Θεού…Πάντα όμως ένα κομμάτι της ψυχής μου θα είναι κενό και μαύρο να το ξέρεις….

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πατέρα για τον άνθρωπο που με έκανες σήμερα, σε ευχαριστώ που σε είχα πατέρα, σε ευχαριστώ για το κάθε τι της ζωής μου…Ήσουν ότι καλύτερο και ευλογημένο είχα στη ζωή μου…

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΆΠΕΙΡΑ και ας το παίζω σκληρή…Να μας προσέχεις όλες από εκεί ψηλά και να έρχεσαι τουλάχιστον στα όνειρα μας συχνά…Να είσαι σίγουρος πως στην εγγονή σου θα πω τα πάντα για σένα σαν να σε γνώριζε από πάντα…

Πατέρα μου, βασιλιά μου σε λατρεύω ΆΠΕΙΡΑ, κάποια στιγμή θα ανταμωθούμε φίλε μου.. Σε υπέρ αγαπώ. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η αδερφή της Παρασκευής Κερασιώτη