Χριστίνα Κοντοβά: Με μια φωτογραφία από τη βάπτιση της Ada μας συστήνει για πρώτη φορά την οικογένειά της

Δείχνουν πολύ αγαπημένοι!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χριστίνα Κοντοβά: Με μια φωτογραφία από τη βάπτιση της Ada μας συστήνει για πρώτη φορά την οικογένειά της

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο σύζυγός της Τζώνυ Καλημέρης έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια. Πρόσφατα μάλιστα έζησαν μεγάλες χαρές, καθώς βάπτισαν την κόρη της Ada, την μικρή που έχει υιοθετήσει το ζευγάρι, η οποία είναι αχώριστη με τη μαμά της. Μάλιστα και πριν τη βάπτιση η μαμά Χριστίνα έχει φροντίσει να μας χαρίσει πολλά στιγμιότυπα από τη μικρή. Ωστόσο για πρώτη φορά την είδαμε σε φωτογραφία με την υπόλοιπη οικογένειά της μέσα από μια ανάρτηση που έκανε και απεικονίζονται μετά τη βάπτιση της Ada.

Η τελετή της βάπτισης ήταν μοναδική και νονά μάλιστα της μικρής έγινε η Σίσσυ Χρηστίδου, που δυστυχώς έπρεπε να περιμένει λίγο μέχρι να...''δέσει'' η κουμπαριά, αφού βρέθηκε θετική στον covid-19 και έτσι έπρεπε την πρώτη φορά να αναβληθεί η βάπτιση μέχρι να αναρρώσει πλήρως η νονά. Πάντως στην τελετή ήταν υπέρλαμπρη, ενώ φωτογραφήθηκε στο τέλος και με την βαπτισιμιά της.

Η φωτογραφία της Κοντοβά με την οικογένειά της

Η γνωστή σχεδιάστρια πόζαρε χαμογελαστή μαζί με τους γονείς της και τις δύο αδερφές της.

Η Χριστίνα Κοντοβά σε στιγμιότυπο με την οικογένειά της

Θα υιοθετήσει και δεύτερο παιδάκι; Η απάντηση της Χριστίνας Κοντοβά και η αποκάλυψη

Η Χριστίνα Κοντοβά διανύει σίγουρα την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της τους τελευταίους μήνες λόγω της μικρής Ada που ήρθε στη ζωή της.

Η ίδια μάλιστα διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές με την κορούλα της. Το απόγευμα της Τρίτης 28/6 η Χριστίνα Κοντοβά πραγματοποίησε κι ένα Q&A, προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις απορίες των follower της.

Μεταξύ άλλων, απάντησε για την ηλικία της, αποκαλύπτοντας πως σε δύο μήνες κλείνει τα 44 ενώ για το ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά της, η Χριστίνα Κοντοβά απάντησε: «Αφήνω ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, αλλά αυτή την στιγμή ζω αυτό που βλέπετε».

undefined