O Σάκης Κατσούλης έγινε κουμπάρος - Φωτογραφίες από την πιο σημαντική μέρα της ζωής του

Τα συγκινητικά λόγια που αφιέρωσε στον καλύτερό του φίλο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
O Σάκης Κατσούλης έγινε κουμπάρος - Φωτογραφίες από την πιο σημαντική μέρα της ζωής του

Μεγάλες χαρές ανακοίνωσε ο Σάκης Κατσούλης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, αφού όπως αποκάλυψε έγινε κουμπάρος για πρώτη φορά. Ο νικητής του Survivor 4 πάντρεψε τον καλύτερό του φίλο Ηλία με την εκλεκτή της καρδιάς του Ξένια και ο γάμος έγινε στο Δημαρχείο Περιστερίου. Μάλιστα ο ίδιος φανερά συγκινημένος τους αφιέρωσε μαζί με τις φωτογραφίες από την τελετή μερικά λόγια καρδιάς, για αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

Ο Κατσούλης μετά τη νίκη του στο Survivor φαίνεται να έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδα, αφού τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά του πηγαίνουν όλα δεξιά. Το μεγαλύτερό του έπαθλο βέβαια όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος είναι ότι μέσα από το παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει ξανά την καρδιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με την οποία είναι μαζί και πολύ αγαπημένοι. Μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε στο πλάι της και στην αποφοίτησή της από το ΤΕΦΑΑ.

Οι φωτογραφίες από την κουμπαριά του Σάκη Κατσούλη

«Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά για τον συγκεκριμένο άνθρωπο! Τον κολλητό, αδερφό και πλέον κουμπάρο μου! Από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής μου, με πολύ συγκίνηση αλλά πιο πολύ χαμόγελο και υπερηφάνεια όταν μια φιλία χρόνων όντας 9 σερί χρόνια συμπαίκτες επισφραγίζεται με την υπογραφή της «ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣ» μας! Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε @xenia_kats_sam & @hlias_stavrou. Πάντα χαμογελαστοί αγαπημένοι με υγεία και καλούς απογόνους!!!» έγραψε ο Σάκης Κατσούλης στα social media.

Ο Σάκης Κατσούλης κουμπάρος στο γάμο του φίλου του

«Όλοι το ξέρουν αυτό, ισχύει ότι...» - Ο Κατσούλης και η Ρουμελιώτη "λύνουν" τη σιωπή τους για το All Star Survivor

Εκτός πάντως από αγαπημένο ζευγάρι οι δυο τους είναι και φοβεροί αθλητές αφού διέπρεψαν μέσα στο παιχνίδι.

Οι ίδιοι στην κάμερα της Super Κατερίνα αποκάλυψαν τα πλάνα τους για το All Star Survivor και τη συμμετοχή τους.

«Όλοι το ξέρουν αυτό, ισχύει ότι μας έγινε πρόταση. Θέλουμε να πάμε. Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει συζητήσεις με πάρα πολλούς παίκτες» παραδέχτηκε ο Σάκης Κατσούλης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, από τη δική της πλευρά, είπε πως αν μπουν στο All Star Survivor θα ήθελε πολύ να μπει και η Κατερίνα Δαλάκα, καθώς τη θεωρεί μια από τις πιο δυνατές παίκτριες που έχουν περάσει από το παιχνίδι. Και οι δυο όμως ξεκαθάρισαν πως οι συζητήσεις που έχουν γίνει είναι διερευνητικές, χωρίς να θεωρείται τίποτα δεδομένο μέχρι στιγμής.