''Το μήλο και η μηλιά του'': Ο γιος της Θεωνά μεγάλωσε και παίζει ντραμς με τον μπαμπά Δήμο Αναστασιάδη

Δείτε το τρυφερό βίντεο μπαμπά και γιού

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Το μήλο και η μηλιά του'': Ο γιος της Θεωνά μεγάλωσε και παίζει ντραμς με τον μπαμπά Δήμο Αναστασιάδη

Ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια. Τον μικρό τους γιο Ωριώνα τον καμαρώνουν και που και που φροντίζουν να ανεβάζουν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους στιγμές. Αυτή τη φορά η ηθοποιός ανέβασε ένα πολύ γλυκό βίντεο στο instagram, στο οποίο φαίνεται ο γιός της που όλο και μεγαλώνει να ακολουθεί τα επαγγελματικά βήματα του μπαμπά και να μαθαίνουν μαζί να παίζουν ντραμς.

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο μαζί, και παρά τις δυσκολίες που έχει περιγράψει ο τραγουδιστής σε συνεντεύξεις του, δε χρειάζονται το θεσμό του γάμου για να επιβεβαιωθούν. Ο ίδιος ο Δήμος Αναστασιάδης έχει αποκαλύψει ότι έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης παρά το γεγονός ότι έχουν ένα παιδί, ενώ είχε μιλήσει και για το λόγο που ακύρωσαν δύο φορές τη βάπτιση του μικρού Ωρίωνα.

Το βίντεο της Θεωνά όπου ο μικρός Ωρίωνας παίζει ντραμς με τον μπαμπά του

«Το μήλο και η μηλιά του. Το να είναι η μουσική στην ζωή ενός παιδιού είναι όνειρο.

Το να είναι τα ντραμς σπίτι του εφιάλτης. Τα δέχομαι και τα δύο.

Εσένα ποια είναι "η αγαπημένη σου" συνήθεια του μικρού σου;», έγραψε η Τζένη Θεωνά.

«Θα το κάνω με...» - Ο Δήμος Αναστασιάδης αποκαλύπτει για την πρόταση γάμου που ετοιμάζει στην Τζένη Θεωνά

Μπορεί πάντως οι δυο τους να είχαν βολευτεί στο σύμφωνο συμβίωσης, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής στον φακό της εκπομπής Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 9/6, η πρόταση γάμου καθυστερεί, γιατί θα γίνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

«Μου λείπει πολύ ο χρόνος που θα μπορούσα να ζήσω μαζί του. Θα ήθελα να είμαι κοντά του περισσότερο. Η δουλειά μας είναι δύσκολη και απαιτητική», είπε αρχικά για τον γιο του.

Και συμπλήρωσε για την σχέση του με την τηλεόραση: «Ο καθένας θα έπρεπε να είναι στο είδος του. Με ενοχλεί λίγο αυτό, το ότι ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει. Θα έλεγα ότι εγώ είμαι λίγο μονοκόμματος. Θεωρώ πως δεν είμαι καλός παρουσιαστής και ηθοποιός. Υπάρχουν βέβαια και άτομα που λειτουργούν σε όλα τα πεδία. Μπορούν να κάνουν και δύο και τρία πράγματα εξίσου καλά».

«Θα το κάνω με το πιο ρομαντικό τρόπο, ψάχνω το τέλειο. Θέλω να κλείσω ελικόπτερο, υποβρύχιο, στρατό, γιατί έχει περάσει και καιρός και πρέπει να εντυπωσιάσω», κατέληξε για τον τρόπο που θέλει να ζητήσει από την ηθοποιό να τον παντρευτεί.