«Ο άνθρωπος που έχω γνωρίσει, έχω αγαπήσει...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Παναγιώταρου για τον Σχίζα

Αφορμή στάθηκε η εξομολόγησή του για τον πατέρα του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ο άνθρωπος που έχω γνωρίσει, έχω αγαπήσει...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Παναγιώταρου για τον Σχίζα

Η λαμπερή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όπως όλα δείχνουν περνά μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, κυρίως μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Στάθη Σχίζα μιας και πλέον μπορεί να μιλά ελεύθερα για αυτόν, και τον περιμένει να επιστρέψει πίσω από το Survivor.

Μετά λοιπόν από το συγκινητικό επεισόδιο του Survivor την Τετάρτη 29/6 το βράδυ, όπου οι παίκτες εξομολογήθηκαν άγνωστες ιστορίες που έχουν να κάνουν με τη ζωή τους, ο επιχειρηματίας αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα του ο οποίος όπως αποκάλυψε έχει 95% αναπηρία σε σημείο μάλιστα που να μην τους αναγνωρίζει.

Η ανάρτηση της Παναγιώταρου για τον Στάθη

Η Αλεξάνδρα παρακολουθώντας αυτή τη συγκινητική εξομολόγηση του αγαπημένου της έκανε μια ανάρτηση στο instagram και έγραψε: «Όλα αυτά που έχεις περάσει σε έχουν κάνει να είσαι αυτό που είσαι σήμερα. Ο άνθρωπος που έχω γνωρίσει, έχω αγαπήσει και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτόν. Το στήριγμά μου και εγώ το δικό σου».

Η αποκάλυψη της για τον γάμο της με τον Σχίζα

Στα φετινά Mad Video Music Awards παρευρέθηκαν πολλοί celebrities οι οποίοι με χαρά φωτογραφήθηκαν και μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες για το ευχάριστο μουσικό γεγονός. Εκεί βρέθηκε και εκείνη ενώ αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και το πότε θα κάνει το επόμενο βήμα με τον Στάθη Σχίζα.

«Δεν ξέρω αν θα δούμε πρόταση γάμου όταν επιστρέψει ο Στάθης, δεν μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό του», ανέφερε αρχικά η επιχειρηματίας και συνέχισε πως: «Ο Στάθης είναι ο άνθρωπος που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει δίπλα της».

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της αρκέστηκε να πει ότι «έχει χάσει επεισόδια» και πως «δεν ξέρει ακριβώς τι γίνεται».