«Το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, δεν έχει όμως βιασμούς ανηλίκων!» - Απασφάλισε ο Σκιαδαρέσης για τις δηλώσεις Κούγια

«Με προσέβαλε όταν άκουγα όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς…»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, δεν έχει όμως βιασμούς ανηλίκων!» - Απασφάλισε ο Σκιαδαρέσης για τις δηλώσεις Κούγια

Το πρωί της Πέμπτης 30/6 καλεσμένος στο πλατό και τον καναπέ του Πρωινού, ήταν ο ιδιαίτερα ταλαντούχος και αγαπητός στο κοινό Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο πασίγνωστος ηθοποιός έχει μιλήσει εκτενώς για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, ενώ μεταξύ άλλων απαντά για την ανοιχτή επιστολή που υπογράφουν 343 πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου και τον δημοσιογραφικό χώρο, όπου καταγγέλλουν τις μεθόδους τις οποίες χρησιμοποιεί ο Αλέξης Κούγιας.

Οι δηλώσεις του Σκιαδαρέση για τον Κούγια

«Προσέβαλε διάφορους ανθρώπους και του χώρου μου και δημοσιογράφους όλον αυτόν τον καιρό. Προσπάθησε να μεταφέρει τη δίκη έξω από τα δικαστήρια σε μια άλλου είδους δίκη, με χαρακτηρισμούς ανεπίτρεπτους για μένα. Εφόσον υπήρχε αυτή η δράση από τον κ. Κούγια, εγώ δήλωσα την αλληλεγγύη μου σε αυτή την αντίδραση. Με ενόχλησε. Με προσέβαλε όταν άκουγα όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς…», τόνισε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Σχετικά με τη φράση του κ. Κούγια ότι το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσεις σχολίασε χαρακτηριστικά: «Το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, ναι ΟΚ… Δεν έχει όμως βιασμούς ανηλίκων, δεν συνηθίζεται να έχει βιασμούς ανηλίκων».

«Έχω φτάσει σε σημείο να...»

Παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή, «Πάμε Δανάη», η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 28/6. Μεταξύ άλλων μίλησε για το ρόλο του Φατσέα, την ταινία που έκανε για το Netflix, αλλά και τον καβγά που είχε με έναν σκηνοθέτη ενώ πρόσφατα μίλησε για τον Λιγνάδη.

Αρχικά ο ηθοποιός για τον ρόλο του στην σειρά «Καφέ της Χαράς», δήλωσε : «Ο Φατσέας ήταν ένας ρόλος που με χαρακτήρισε. Συμβαίνει πολλές φορές ένας ηθοποιός να ταυτιστεί με ένα ρόλο. Λόγω του Φατσέα έκλεισαν κάποιες πόρτες επαγγελματικά. Μετά τον Φατσέα υπήρχε η αντίληψη ότι έγινε εμπορικός ηθοποιός».

Και στη συνέχεια, είπε: «Η πρόταση για την ταινία στο Netflix ήρθε από μια ατζέντισσα που γνώρισα στην Ιταλία και μου το πρότεινε. Στο εξωτερικό δουλεύουν με ατζέντες, όχι όπως στην Ελλαδίτσα μας. Όταν έκανα την ταινία στο Netflix ήμουν ανάμεσα στην Ελλάδα και σε έναν άλλο κόσμο, ήταν μια ευχάριστη αλλαγή».

Τέλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκάλυψε ότι τσακώθηκε άσχημα με σκηνοθέτη: «Είχα τη δυνατότητα να φύγω από συνεργασίες όταν κατάλαβα πως είναι προβληματικές. Ήταν συμπεριφορές που δεν μου πήγαιναν. Έχω φτάσει σε σημείο να παίξω ξύλο με σκηνοθέτη.

Δεν το μετάνιωσα, του χρειαζόταν. Δεν το έκανα όμως, δεν πέρασα τα όρια, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο να τινάξεις μια δουλειά στον αέρα όταν δουλεύουν άλλα 20 άτομα».