''Χρόνια πολλά αγάπη μου'' : H τρυφερή φωτογραφία του Μητσοτάκη για τα γενέθλια της Μαρέβα

Η σύζυγος του πρωθυπουργού γιορτάζει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
''Χρόνια πολλά αγάπη μου'' : H τρυφερή φωτογραφία του Μητσοτάκη για τα γενέθλια της Μαρέβα

Η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι έχει γενέθλια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε μια πολύ όμορφη φωτογραφία τους στο instagram προκειμένου να της ευχηθεί. Οι δυο τους είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και παρά το πολύ φορτωμένο πρόγραμμα του και τις βαριές υποχρεώσεις που φέρει το τιμόνι της χώρας, φροντίζουν να βρίσκουν χρόνο για να περνάνε τόσο μαζί, όσο και με τα αγαπημένα τους παιδιά Κωνσταντίνο, Δάφνη και Σοφία.

Πρόσφατα μάλιστα η οικογένειά τους γνώρισε μεγάλες χαρές, αφού η κόρη τους είχε γενέθλια. Η Μαρέβα που έχει αποδείξει ότι είναι πολύ τρυφερή μαμά και στηρίζει τα παιδιά της σε όλες τις φάσεις της ζωής τους, έκανε μια ανάρτηση για τα γενέθλια, όπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτήν και τα όσα έχει πετύχει στη ζωή της. Παράλληλα της εξέφρασε την αμέριστη αγάπη τους και στήριξή τους.

To post του Κυριάκου Μητσοτάκη στο instagram για τα γενέθλια της Μαρέβας Μητσοτάκη

«Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε ο πρωθυπουργός για τα γενέθλια της συζύγου του.

Η ανάρτηση του Μητσοτάκη για τα γενέθλια της Μαρέβας

Ο Βασίλης Ζούλιας την αποθέωσε για την εμφάνισή της στον Λευκό Οίκο

Η Μαρέβα εκτός των άλλων είναι και μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της Ελλάδας με τις κομψές της εμφανίσεις να γίνονται συχνά αντικείμενο θετικού σχολιασμού. Ένας από αυτούς ήταν και ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποιός την αποθέωσε για τις στυλιστικές τις επιλογές κατά την επίσκεψη με το σύζυγό της στον Λευκό Οίκο.

«Η Μαρέβα έσκισε με την εμφάνισή της στον Λευκό Οίκο. Τα βρήκα όλα σωστά και φυσικά το κολιέ.. ειδοποιός διαφορά. Εμφάνιση με προσωπική άποψη και στάση ζωής».

αναρτηση ζουλια

Για αυτή την εμφάνιση στον Λευκό Οίκο, η Μαρέβα Μητσοτάκη δημιούργησε ένα σύνολο στις αποχρώσεις που θυμίζουν Ελλάδα. Επέλεξε μια μακρυμάνικη μπλούζα από μετάξι σε navy blue απόχρωση, την οποία συνδύασε με απλή λευκή παντελόνα.

Όπως σχολίασε και ο Ζούλιας, τη διαφορά στην εμφάνισή της έκανε το εντυπωσιακό κολιέ που φορούσε. Πρόκειται για δημιουργία της πολύ γνωστής Ελληνο-ιταλίδας γλύπτριας, ζωγράφου και σχεδιάστριας κοσμημάτων Λίζας Σωτήλη. Η γνωστή ως "The Golden Greek" σχεδιάστρια βρίσκεται πίσω από το μαξιμαλιστικό κολιέ της Μαρέβας Μητσοτάκη, που θύμισε ελληνική παράδοση και την τέχνη του Νταλί. Το statement χρυσό, μαξιμαλιστικό statement κολιέ προσέλκυσε όλα τα βλέμματα.