''Μετά το Survivor περιμένω τις πιο προσωπικές μας στιγμές'': Δεν κάνει χωρίς τον Σχίζα η Παναγιώταρου

Ανυπομονεί για την επιστροφή του!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Μετά το Survivor περιμένω τις πιο προσωπικές μας στιγμές'': Δεν κάνει χωρίς τον Σχίζα η Παναγιώταρου

Στην εκπομπή «Love it» μίλησε την Πέμπτη 30/6 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που αναφέρθηκε και στον σύντροφό της Στάθη Σχίζα με πολύ τρυφερά λόγια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις προσωπικές τους στιγμές που θα ζήσουν μετά το παιχνίδι. Το ζευγάρι είναι πλέον επίσημα μαζί και ειδικά η Παναγιώταρου, που είναι στον έξω κόσμο κάνει πολύ συχνά δηλώσεις και αναρτήσεις αγάπης για τον καλό της, που δίνει τη μάχη για την πρώτη θέση στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

Χθες μάλιστα μετά την εξομολόγηση του Στάθη Σχίζα στο συμβούλιο σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρα του, που αποκάλυψε ότι έχει 95% αναπηρία σε σημείο μάλιστα που να μην τους αναγνωρίζει, η Παναγιώταρου έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για να του δώσει δύναμη και να εξυμνήσει τα ψυχικά του αποθέματα.

Τι δήλωσε η Παναγιώταρου Στάθη Σχίζα και τα όνειρά της για την επιστροφή του

«Θαυμάζω τον Στάθη γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολλά και παρόλο που έχει πολλές δυσκολίες στη ζωή του, πολλές φορές βάζει μπροστά τα προβλήματα των άλλων και αφήνει πίσω τα προβλήματά του. Είναι εκεί πάντα για όλους μας», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι άνθρωπος των υλικών αγαθών καθόλου. Δεν μου είχε πει ποτέ ότι θέλει να πάρει σπίτι ή ακριβό αυτοκίνητο», είπε για τον σύντροφό της.

Όσο για το τέλος του Survivor, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε: «Αν καταφέρει να φτάσει στον τελικό, εννοείται θα είμαι εκεί δίπλα του και θα τον στηρίξω. Μετά το παιχνίδι περιμένω τις πιο προσωπικές μας στιγμές, θέλω να πάει καλά στο Survivor και μετά θα πάμε και διακοπές», είπε για τον σύντροφό της, Στάθη Σχίζα.

Οι αποκαλύψεις της για το ενδεχόμενο γάμου τους

Στα φετινά Mad Video Music Awards βρέθηκε και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και το πότε θα κάνει το επόμενο βήμα με τον Στάθη Σχίζα.

«Δεν ξέρω αν θα δούμε πρόταση γάμου όταν επιστρέψει ο Στάθης, δεν μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό του», ανέφερε αρχικά η επιχειρηματίας και συνέχισε πως: «Ο Στάθης είναι ο άνθρωπος που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει δίπλα της».

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της αρκέστηκε να πει ότι «έχει χάσει επεισόδια» και πως «δεν ξέρει ακριβώς τι γίνεται».