Δεν φεύγει από το πλευρό του Άδωνη η Ευγενία Μανωλίδου - Η φωτογραφία τους από τη νέα παρουσίαση βιβλίου

Της αφιέρωσε όμορφα λόγια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δεν φεύγει από το πλευρό του Άδωνη η Ευγενία Μανωλίδου - Η φωτογραφία τους από τη νέα παρουσίαση βιβλίου

Παρά τα πολλά χρόνια γάμου ο έρωτας της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη καλά κρατεί! Η Μανωλίδου βρέθηκε χθες Τετάρτη 29 Ιουνίου στο επιβλητικό αίθριο του κέντρου «Γαία», στο μουσείο Γουλανδρή, στην Κηφισιά, όπου ο σύζυγός της και Υπουργός Άδωνης, παρουσίαζε το νέο του βιβλίο «Απλά Μαθήματα Ρητορικής». Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε αγκαλιά και ο υπουργός δεν παρέλειψε να ανέβασε ένα στιγμιότυπό τους στο instagram όπου την ευχαριστούσε για τη στήριξή της.

Ημέρες εξόδου φαίνεται πως είναι οι τελευταίες για τους πολιτικούς της χώρας μας, αφού και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε δύο φορές μαζί με τη σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα σε κοινωνικές εκδηλώσεις σε μια παράσταση, αλλά και μια συναυλία. Και ο πρωθυπουργός πάντως Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την αγάπη του για τη σύζυγό του Μαρέβα, που σήμερα 30/6 έχει τα γενέθλιά της.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για την Ευγενία Μανωλίδου

Τα τελευταία χρόνια είναι ο στυλοβάτης της «Ελληνικής Αγωγής» της σχολής που έχει δημιουργήσει ο υπουργός για τη διδαχή των Αρχαίων Ελληνικών.

Μάλιστα της απέδωσε δημόσια «εύγε» για την παρουσίαση του βιβλίου του σε σχετικό ποστ γράφοντας ότι «ειδικά για το βιβλίο και για την χθεσινή εκδήλωση δούλεψε σκληρά και της αξίζουν τα εύγε! Την ευχαριστώ!»

Η Μανωλίδου με τον Άδωνι στην παρουσιάση του βιβλίου του

Οι αποκαλύψεις που είχε κάνει για τον γάμο τους

Μια σπάνια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μετά από 4 χρόνια, παραχώρησε η Ευγενία Μανωλίδου στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και την εκπομπή Love It. Η μουσικός - παρουσιάστρια έκανε αποκαλύψεις τόσο για το γάμο της, όσο και για να επαγγελματικά της

«Το 2016 ήθελα να φύγουμε για το εξωτερικό. Γιατί είχα δουλειά εγώ. Ήθελα να μετακομίσουμε μόνιμα στην Αμερική και προσπαθούσα πάρα πολύ να πείσω τον Άδωνι. Δεν ένιωσα απογοήτευση, απλά εδώ στην Ελλάδα κρίνουμε με τελείως διαφορετικά δεδομένα τον καλλιτέχνη, στο εξωτερικό σε κρίνουν καθαρά για την αξία σου. Δεν μπορούσα να κάνω συναυλίες, γιατί οι ορχήστρες ήταν κρατικές και απαραιτήτως ο υπουργός πρέπει να έχει γνώμη και βάζει τη γυναίκα του. Στην Ελλάδα σε κρίνουν αναλόγως του κόμματος που ψηφίζεις. Εκεί κρίνεται η δουλειά σου».

«Το κεφάλαιο τηλεόραση δεν είναι μέσα στα σχέδιά μου. Δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι τέτοιο. Κάνω τόσα πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι στην τηλεόραση. Πάντα έλεγα ότι δεν θα έκανα για πάντα τηλεόραση. Δεν ήταν ποτέ στα σχέδια μου, δεν ήταν η δουλειά μου, δεν ήταν κάτι το οποίο είχα ποτέ ονειρευτεί να ασχοληθώ. Απλά προέκυψε, το χρειαζόμουν και το έκανα. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα, είμαι ευγνώμων που πέρασα από αυτή την πορεία και αυτό ήταν. Δεν με χρειάζεται άλλο η τηλεόραση», κατέληξε, μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν στο σπίτι της.