«Έπαθα μια κρισάρα πανικού...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Πάνου Μουζουράκη

Τι συνέβη;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έπαθα μια κρισάρα πανικού...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Πάνου Μουζουράκη

Ο Πάνος Μουζουράκης - ο οποίος πρόσφατα απάντησε και για το ενδεχόμενο ενός γάμου -εισέβαλε στο Καλό Μεσημεράκι και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά. Μίλησε μεταξύ άλλων για την κρίση πανικού που έπαθε όταν βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Οι δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη για την εμφάνιση στο Νίκο Χατζηνικολάου

«Πριν ένα μήνα είχα κρίση πανικού και δεν ήθελα να βγω στην τηλεόραση. Τώρα όποτε το σκέφτομαι, με ξαναγαργαλά λίγο. Έπαθα μια κρισάρα πανικού στον Χατζηνικολάου. Έβγαινα μέσω Skype για να μιλήσω για τον Σάκη Ρουβά. Εκεί σε έχουν στο Skype για εικόνα και για τον ήχο σε έχουν στο τηλέφωνο. Είχα προετοιμαστεί, βγαίνω στον αέρα, μιλάω μιλάω και κάποια στιγμή μια φωνή μέσα στο κεφάλι μου μού λέει τι κάνεις, θα παρεξηγηθείς που μιλάς τόσο πολύ. Μου λέει δεν έχουμε φρένα και θα τρακάρουμε. Με το που μου το λέει, αρχίζει να χτυπά η καρδιά μου δυνατά και σηκώνομαι από την καρέκλα. Ο Χατζηνικολάου νόμιζε ότι έφευγα» είπε ο Πάνος Μουζουράκης.

«Κάθομαι ξανά κι η καρδιά δεν ηρεμούσε με τίποτα. Κι είπα κοίταξε τι θα κάνεις. Θα τελειώσεις αυτήν την ιστορία που λες τώρα, δεν είναι πολύ αστεία και θα πατήσεις το κόκκινο κουμπάκι γιατί θα μείνεις μπροστά στον Νίκο Χατζηνικολάου. Η καρδιά μου ήταν έτοιμη να ανατιναχτεί. Έκλεισα τη σύνδεση κι ακούω τον Χατζηνικολάου μέσα στο αυτί μου γιατί δεν είχα κλείσει το τηλέφωνο και μου λέει έλα νόμιζα ότι έκλεισες το Skype».

«Δεν ξέρω ποιος είμαι»

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ελένη, την Παρασκευή 10/6, και αναφέρθηκε στην καριέρα του και την ζωή του γενικότερα, αλλά και για την θεατρική παράσταση που θα συμμετέχει το επόμενο διάστημα, "Τι ζούμε ρε" στο θέατρο Άλσος.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε μία φοβία του, κατά την οποία αισθάνεται άσχημα που οι άνθρωποι ενώ έχουν μέσα τους πολλή αγάπη να δώσουν, δεν την εκφράζει και την πνίγει. Γεγονός που, μάλλον δεν ισχύει για τον ίδιο, καθώς τον βλέπουμε να χαμογελάει δίπλα στην σύντροφό του συνεχώς. Μάλιστα, εξήγησε πως θεωρεί ότι μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει χαθεί η αλήθεια στις ψυχές του κόσμου.

«Εγώ δεν ξέρω ποιος είμαι και πώς ακριβώς με αντιλαμβάνεστε εσείς. Η ψυχή μας έχει ασθενήσει γιατί έχουμε χάσει την επαφή μας μαζί της. Έχουμε χαθεί στην εικόνα μας και στα social media. Είναι περίεργες εποχές», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο φόβος είναι που μας κλείνει ενώ έχουμε αγάπη μέσα μας να δώσουμε. Η ελευθερία του λόγου καταπνιγεί την ελευθερία του λόγου».

«Γεννήθηκα στην Ελβετία και είχα την ψευδαίσθηση ότι ήμασταν πλούσιοι. Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα ήταν ένα πολιτισμικό σοκ. Ήμουν κλειστό παιδί, γύρω στα 16 άρχισα να ανοίγομαι», κατέληξε.