«Είναι η πρώτη φορά που...» - Η αποκάλυψη της Στικούδη για το πρότζεκτ με την Παναγιώταρου

Θα γίνει τελικά;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Είναι η πρώτη φορά που...» - Η αποκάλυψη της Στικούδη για το πρότζεκτ με την Παναγιώταρου

Την Κατερίνα Στικούδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου και τη ρώτησε σχετικά με το πρότζεκτ που συζητούσε να παρουσιάσει μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - η οποία το μόνο που σκέφτεται αυτόν τον καιρό είναι την επιστροφή του Στάθη Σχίζα. Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας, που προβλήθηκαν την Πέμπτη 30/6, ήταν πολύ ξεκάθαρες.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη για την εκπομπή με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Δε θα γίνει αυτό το project με την Αλεξάνδρα Παναγιώτσρου. Είναι η πρώτη φορά που συζητάω κάτι τόσο έντονα και δεν προχωράει. Δεν πειράζει όμως, συζητάω άλλα πράγματα αλλά δε μπορώ να σας τα πω αν δεν υπογράψω πρώτα… Πέρασα πάρα πολύ όμορφα στα backstage του βρεθήκαμε και με τον Νίκο Κοκλώνη στα Mad αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Γενικά συζητάω διάφορα πράγματα…. Αν έρθει και κάτι άλλο καινούργιο δε θα πω όχι» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

«Για το καλοκαίρι θα πάμε στα χωριά μας, είμαι λίγο παραδοσιακή. Μου αρέσει να πηγαίνει ο μικρός να βλέπει τα μέρη που μεγαλώσαμε, τους συγγενείς…» πρόσθεσε η Κατερίνα Στικούδη αναφορικά με το φετινό καλοκαίρι.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πάντως φαίνεται να έχει και άλλη πρόταση

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα την Παρασκευή 17/6 και μετά από μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, στο τέλος της συζήτησης, η παρουσιάστρια της έκανε μία πολύ δελεαστική πρόταση. Μένει να δούμε αν θα γίνει αποδεκτή από την άλλη πλευρά. Πάντως εμάς θα μας άρεσαν μαζί σε κάποιο καλό πρότζεκτ, που θα ταίριαζε και στις δύο.

«Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστούμε κάποια στιγμή, γατί είσαι πολύ γλυκό πλάσμα. Θέλω να σπάσουμε το ταμπού ότι μια πολύ ωραία γυναίκα, δεν είναι έξυπνη. Θέμη αν είσαι οκ και εσύ, θέλω πάρα πολύ την Αλεξάνδρα στην παρέα μας του χρόνου. Αν δεν κάνεις κάτι άλλο και θέλεις, θέλω πολύ του χρόνου να είσαι στην παρέα μας.»!

Και πρόσθεσε: «Μου αρέσεις πάρα πολύ. Θεωρώ πως αν το δουλέψεις, σε λίγα χρόνια θα κάνεις κάτι δικό σου. Σκέψου το. Δεν είμαι ανταγωνιστική με τις γυναίκες. Θέλω να είσαι στην παρέα μας»!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με ένα πλατύ χαμόγελο της απάντησε: «Είναι επίσημη πρόταση; Να αγχωθώ;».