«Είναι ένα αμάλγαμα ...» - Η Γκερέκου συγκινεί μιλώντας για τον αγαπημένο της Τόλη Βοσκόπουλο

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το θάνατό του

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Είναι ένα αμάλγαμα ...» - Η Γκερέκου συγκινεί μιλώντας για τον αγαπημένο της Τόλη Βοσκόπουλο

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη την Πέμπτη 30/6 και παραχώρησε μία άκρως συγκινητική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη ζωή της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, η απώλεια του οποίου ήταν αισθητή και για εκείνη και για την κόρη τους.

Η Άντζελα Γκερέκου έχει περάσει μια δύσκολη χρονιά μετά τον θάνατο του αγαπημένου τηςΤόλη Βοσκόπουλου μιας και το ζευγάρι ήταν αγαπημένο και μαζί μέχρι και την τελευταία στιγμή του ηθοποιού. Η ηθοποιός μπορεί να ήταν προετοιμασμένη για τον αποχαιρετισμό, σε κάθε περίπτωση όμως βιώνει το πένθος κανονικά.

Οι δηλώσεις του Άντζελας Γκερέκου μετά τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου

«Η Άντζελα, με τη βοήθεια του Θεού και με την πίστη που έχω δυνατά μέσα μου και που με κάνει να αντιμετωπίζω όλα τα όμορφα που έρχονται, τα καλοδεχόμουν πάντοτε, και με την οικογένεια μου και με τον Τόλη και το παιδί μου και με όλα τα καλά της δουλειάς μου.

Αλλά και όλα τα άσχημα και τα δύσκολα που έχουν έρθει έτσι και τώρα, σε αυτή την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μας, με τη βοήθεια του Θεού και την πίστη, μπορώ να πω ότι και με τη δουλειά μου δημιουργικά προχωράμε δυνατά και πάντα με πίστη ότι όλα μπορούν να πάνε καλά. Και ό,τι μας έχει πληγώσει προσπαθούμε να το κάνουμε δύναμή μας και αγγέλους, δηλαδή ευλογίες. Μια ευλογία που έτσι κι αλλιώς υπήρχε στη ζωή μου, υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει».

Στη συνέχεια, η Άντζελα Γκερέκου αναφέρθηκε στο βιβλίο που άρχισε να γράφει ο Τόλης Βοσκόπουλος και το οποίο δεν ολοκλήρωσε ποτέ.

«Είναι ένα αμάλγαμα τόσων πολλών χαρακτηριστικών ο Τόλης, ως καλλιτέχνης, ως άνθρωπος, που είναι τόσο σπάνιο και μοναδικό που νομίζω στα 1000 χρόνια μια ψυχή τέτοια μπορεί. Όλη αυτή η μοναδικότητα είναι αυτή που μπορεί να εξηγήσει και όλα αυτά που γνωρίζουμε και που έχει δει ο κόσμος και αυτά που δεν έχουν δει γιατί δεν έχουν ζήσει κοντά του καθημερινά. Με μια λέξη θα σου πω ότι και η δική μου η ζωή μαζί του ήταν ανεπανάληπτη, όπως ανεπανάληπτος ήταν κι εκείνος», είπε καταλήγοντας η Άντζελα Γκερέκου.

Επίσκεψη στον τάφο του Βοσκόπουλου σχεδόν ένα χρόνο μετά το θάνατό του

Σχεδόν έναν χρόνο αργότερα μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου, δεν τον ξεχνούν λεπτό και κάθε τόσο στα social media κάνουν αναρτήσεις μαζί του, διατηρώντας τον ζωντανό στις σκέψεις όλων.

Στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου την Τετάρτη 29/6. Με λουλούδια στα χέρια και φορώντας μαύρα, όπως όλο αυτό το διάστημα από την ημέρα του θανάτου του συζύγου της, η ηθοποιός πήγε στον τάφο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Υπενθυμίζουμε πως στις 19 Ιουλίου 2021 ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά του. Ο Τόλης Βοσκόπουλος διακομίστηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 11 Ιουλίου.

Το ΕΚΑΒ είχε κληθεί για ασθενή με αναπνευστική δυσχέρεια, λίγες ημέρες μετά ο λαϊκός τραγουδιστής έφυγε τελικά από τη ζωή.

Γκερεκου νεκροταφειο

Γκερεκου νεκροταφειο κορη

Γκερεκου νεκροταφειο και Βοσκοπουλου

Γκερεκου νεκροταφειο και κόρη Βοσκοπουλου