Αθηνά Μαξίμου – Αιμίλιος Χειλάκης: Αποκάλυψαν την πρώτη γνωριμία τους

Πώς έγινε;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Αθηνά Μαξίμου – Αιμίλιος Χειλάκης: Αποκάλυψαν την πρώτη γνωριμία τους

Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένοι το μεσημέρι της Πέμπτης 30/6 στον καναπέ της εκπομπής «Κυψέλης». Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τη γνωριμία τους και για το πώς καταφέρνουν να είναι ακόμα μαζί μετά από18 ολόκληρα χρόνια.

Το ζευγάρι βρίσκεται μαζί στην παράσταση «Μηδεία» με την Αθηνά Μαξίμου στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Αιμίλιο Χειλάκη στη σκηνοθεσία - που του αρέσει να κάνει εκπλήξεις στο κορίτσι του.

Η κοινή συνέντευξη της Αθηνάς Μαξίμου και του Αιμίλιου Χειλάκη

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρθηκε επίσης στην επαγγελματική του πορεία αποκαλύπτοντας πως δεν θα ήθελε ποτέ να γίνει δάσκαλος υποκριτικής και ότι προτιμά τη σκηνοθεσία.

Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησαν, ακόμη, για το τι ξεχωρίζει ο ένας στον άλλον και τα χαρακτηριστικά που τους έλκουν.

«Ένας άνθρωπος αρχοντικός, με ευγένεια, δε κρύβεται, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι ψεύτικο από την Αθηνά. Γι' αυτό και με έχει κάνει πιο αληθινό», δήλωσε ο Χειλάκης.

«Ο Αιμίλιος είναι λενας πολύ τρυφερός άνθρωπος, έχει στόχους, ονειρεύεται και θέλει τόσο πολύ να το κάνει. Τον θαυμάζω πάρα πολύ για τον τρόπο που έχει προχωρήσει», συνέχισε η Μαξίμου .

Επίσης, η Αθηνά Μαξίμου αποκάλυψε πως στην πρώτη γνωριμία τους μιλούσαν με μηνύματα από τις 3 έως τις 7 το πρωί και στις 9 κανόνισαν ραντεβού έξω από τον «Δρομέα» στο κέντρο της Αθήνας.

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έχουν συμβεί τραγελαφικά πράγματα» - Η απίστευτη πρόταση γάμου στην Μαξίμου

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε την Παρασκευή 25 Μαρτίου στον καναπέ του Ποιός είναι πρωινιάτικα και μεταξύ των δηλώσεων που έκανε μίλησε για τη σχέση ζωής με την Αθηνά Μαξίμου. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 18 χρόνια και συχνά μέσα από τις αναφορές τους καταλαβαίνουμε, ότι έχουν θέσει τις βάσεις για μια πολύ σταθερή σχέση.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής τον παράδοξο τρόπο, που αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην Αθηνά. Αναμφίβολα δεν είναι ο πιο συνηθισμένος αλλά ήταν σίγουρα διαφορετικός από τα συνηθισμένα.

«Με την Αθηνά είμαστε 18 χρόνια μαζί, έχουν συμβεί τραγελαφικά και υπέροχα πράγματα για να είμαστε μαζί. Το πιο τραγελαφικό είναι που της έκανα πρόταση γάμου με μήνυμα από τη Νέα Υόρκη, με SMS. Είχα πάει πριν 16 χρόνια για να κοιτάξω κάποια πράγματα.

Εκεί κατάλαβα ότι θέλω να είμαι στη ζωή μου με την Αθηνά και της έστειλα μήνυμα. Μετά γονάτισα και της έδωσα και δακτυλίδι. Τρεις φορές τη ζήτησα σε γάμο, από τον μπαμπά της, τη μαμά της, τη γιαγιά της…» αποκάλυψε ο Αιμίλιος Χειλάκης.