«Σημασία δεν έχουν...» - Η σπόντα της Ιωάννας Μαλέσκου

Αντέδρασε και η Ναταλία Γερμανού στην ανάρτηση

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Σημασία δεν έχουν...» - Η σπόντα της Ιωάννας Μαλέσκου

Το βράδυ της Τετάρτης 29/6 η Ιωάννα Μελέσκου θέλησε να προχωρήσει σε μια δημοσίευση όλο νόημα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου είναι αρκετά ενεργή καθώς της αρέσει να μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μία ανάρτηση, η οποία μέσα από λογοπαίγνια πετάει κάποιες σπόντες για ανθρώπους και χαρακτήρες, χωρίς να διευκρινίζει, όμως, και χωρίς να αναφέρει ονόματα.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Η 33χρονη παρουσιάστρια που ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, αποφάσισε να παίξει με τις λέξεις στη νέα της ανάρτηση και να πετάξει σπόντες που είχε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο στο μυαλό της.

«Σημασία δεν έχουν οι λήψεις. Σημασία έχουν οι «συλλήψεις» σε κλικ όμορφων στιγμών. Επίσης σημασία δεν έχει αν θα «λείψεις» αλλά αν θα «παραλείψεις» βασικά πράγματα. Και μιας και αγαπώ να παίζω με τις λέξεις, ποτέ όμως με ανθρώπους και συναισθήματα, επιτρέψτε μου να κλείσω τούτη τη λεζάντα με μια υπενθύμιση: Οι παραπάνω φωτός συνοδεύονται από ΤΠ … δεν εννοώ ‘Τοποθέτηση προϊόντος’ αλλά ‘Τοποθέτηση Προσωπικότητας’.

Κάποιοι,-ες ίσως να μην το πιάσουν με την πρώτη και να αναρωτηθούν τι εννοώ. . . Ας συμβουλευτούν τους ειδικούς, αυτοί ξέρουν (;)», έγραψε η Μαλέσκου.

Μαλεσκου ανάρτηση

Φυσικά τα σχόλια δε σταμάτησαν να πέφτουν βροχή και ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν ήταν και η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια πρώτα έβαλε ένα emoji που γελάει και έπειτα μία καρδούλα που εκφράζει την υποστήριξή της στη συνάδελφό της.

Μαλεσκου ανάρτηση αντιδραση Γερμανου

«Έχει ημερομηνία λήξης η τηλεόραση»

Το πρωί της Τρίτης 28/6 η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου τη συνάντησε και η παρουσιάστρια του Love It εξέφρασε πολύ συγκεκριμένη άποψη για το θέμα όταν ρωτήθηκε.

«Συνεχίζουμε μέχρι τις 15 Ιουλίου, μέχρι νεωτέρας. Δεν ρίχνουμε σπόντες, αλλά είμαστε σε ένα αντικείμενο που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Έχει ημερομηνία λήξης η τηλεόραση, οπότε χαριτολογώντας, μεταξύ σοβαρού και αστείου λέμε αλήθειες», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όταν ρωτήθηκε για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Αυτό δεν είναι κάτι που θα σας απαντήσω. Ό,τι είναι να γίνει, όταν είναι να γίνει θα ανακοινωθεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το έμαθε λίγο πριν βγει αέρα: "Θα μου λείψεις πάρα πολύ!" - Λύγισε η Μαλέσκου στο Love it

"Προκαλεί γέλια αυτή της η..." - Η αιχμηρή απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα στην Ιωάννα Μαλέσκου