«Χρειάστηκε να...» - Ο Κωστής Σαββιδάκης συγκλονίζει μιλώντας για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

«Είμαι ευγνώμων...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Χρειάστηκε να...» - Ο Κωστής Σαββιδάκης συγκλονίζει μιλώντας για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Ο Κωστής Σαββιδάκης παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στην Μαρία Ανδρέου για το γεγονός πως χρειάστηκε να νοσηλευτεί, όταν νόσησε από κορωνοϊό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στις Άγριες Μέλισσες. Πρόσφατα, μάλιστα έδωσε και spoiler.

Οι δηλώσεις του Κωστή Σαββιδάκη

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων νοσήσατε από κορονοϊό…

Ναι και μάλιστα πέρασα δύσκολα, χρειάστηκε να νοσηλευτώ. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη για το συγκινητικό ενδιαφέρον του. Καθ’ όλη της διάρκεια της νοσηλείας μου επικοινωνούσε διαρκώς με τους γιατρούς και ρωτούσε για την πορεία της υγείας μου.

Είμαι ευγνώμων, έδειξε κι αυτός κι η οικογένειά του μεγάλη ανθρωπιά. Στο Διαφάνι δημιούργησα μια οικογένεια που με στήριξε στην περιπέτειά μου με τον κορονοϊό. Η υγεία είναι πολύτιμο αγαθό. Αν έχεις την υγεία σου, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα στη ζωή σου.

Σαββιδάκης

Κωστής Σαββιδάκης: «Αν καταλάβουμε, πάντως, ότι είμαστε περαστικοί από αυτήν τη ζωή...»

Ο Κωστής Σαββιδάκης παραχώρησε συνέντευξη στο «Λοιπόν» όπου μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την σειρά «Άγριες Μέλισσες» όπου πρωταγωνιστεί ενώ μίλησε "ανοιχτά" για το θαύμα που βίωσε και το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Πιστεύετε βαθιά στον Θεό, μάλιστα έχετε βιώσει και κάποιο θαύμα. Θα μου μιλήσετε γι’ αυτό;

Είχα πάει να προσκυνήσω στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού και ο παπά-Δημήτρης είχε βγάλει τον τίμιο Σταυρό και σταύρωνε. Όταν ήρθε η σειρά μου, ο Σταυρός κόλλησε πάνω μου για 20 λεπτά περίπου και τότε μου λέει ο παπά-Δημήτρης, να πας να κάνεις μια ακτινογραφία στο σημείο που κόλλησε ο σταυρός!

Πήγα, έκανα την ακτινογραφία και βρήκαν κάτι πάρα πολύ κακό και επικίνδυνο, καταλαβαίνετε… Αλλά, ευτυχώς, αυτή η τόσο έγκαιρη προειδοποίηση (πραγματικά… εξ ουρανού), κυριολεκτικά με έσωσε!

Ευτυχώς, έπεσα και σε μια υπέροχη επιστήμονα και σπουδαίο άνθρωπο (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι γιατροί που είναι σπουδαίοι άνθρωποι) την κα. Καλλιόπη Αθανασιάδη και την ομάδα της (στον 5ο όροφο του Ευαγγελισμού) κι έτσι… σήμερα ζω, δόξα τω Θεώ, και σας απαντάω στις ερωτήσεις σας.

Ποια ήταν αυτή η στιγμή που ζητήσατε με τεράστια δύναμη τη βοήθειά του;

Δεν θα σας πω, συγχωρέστε με, γιατί κάποιες στιγμές είναι τόσο ιδιαίτερες, τόσο προσωπικές, που είναι μόνο για εμάς…

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας σας φόβισε; Τι σας άφησε στην ψυχή σας;

Όχι, δεν φοβήθηκα καθόλου! Το είδα από την αρχή πολύ ψύχραιμα. Άλλωστε, ξέρουμε όλοι μας, πως κάποια στιγμή θα φύγουμε από εδώ – τώρα, το πού θα πάμε, δεν το ξέρουμε, κανείς δεν το γνωρίζει.

Αν καταλάβουμε, πάντως, ότι είμαστε περαστικοί από αυτήν τη ζωή, τότε θα δούμε τη ζωή με άλλα μάτια και ίσως αρχίσουμε να ζούμε πραγματικά. Τώρα, δυστυχώς, οι περισσότεροι δεν ζούμε πραγματικά, γιατί δεν ζούμε για εμάς αλλά για τους άλλους. Για εμάς, ίσως, απλά και μόνο αναπνέουμε