Παντρεύτηκε η αδερφή της Ελευθερίας Ελευθερίου - Η πρώτη φωτογραφία με το νυφικό

Χαρές στην οικογένεια της τραγουδίστριας

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε η αδερφή της Ελευθερίας Ελευθερίου - Η πρώτη φωτογραφία με το νυφικό

Στιγμές χαράς βιώνει η πρώην παίκτρια του Survivor Ελευθερία Ελευθερίου, αφού όπως έκανε γνωστό μέσα από story της στο instagram, παντρεύτηκε η αγαπημένη της αδερφή. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της, και τους ευχήθηκε για αυτή την όμορφη μέρα στη ζωή τους, ενώ δε φαίνεται να αποκάλυψε κάτι άλλο για την τελετή. Είναι από τις λίγες φορές που η Ελευθερίου μας δείχνει την οικογένειά της.

Σε παρόμοιο μήκος κύματος κινείται και στα αισθηματικά της, αφού ειδικά μετά το Survivor δεν έχει αποκαλύψει κάτι για την προσωπική της ζωή. Το μόνο που ειπώθηκε από τον πρώην σύντροφό της Δημήτρη Ταταράκη, με τον οποίο χώρισαν προτού φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, ήταν πως ο χωρισμός τους πήρε διάσταση λόγω της φήμης της, παρ' ότι ο ίδιος κρατάει χαμηλούς τόνους, ενώ αποκάλυψε και το αν κρατάνε επαφές.

Το story της Ελευθερίας Ελευθερίου για το γάμο της αδερφής της

ημοσίευσε λοιπόν ένα Instagram story με την αδερφή της αλλά και τον σύζυγο της έξω από την εκκλησία όπου οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία.

«Να ζήσετε αδελφούλα μου!» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ελευθερία Ελευθερίου.

Σόι πάει το βασίλειο, αφού και η αδερφή της είναι πανέμορφη.

Η αδερφή της Ελευθερίου παντρεύτηκε

Χαρές και γάμοι και για τον πρώην συμπαίκτη της Σάκη Κατσούλη

Μεγάλες χαρές ανακοίνωσε ο Σάκης Κατσούλης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, αφού όπως αποκάλυψε έγινε κουμπάρος για πρώτη φορά. Ο νικητής του Survivor 4 πάντρεψε τον καλύτερό του φίλο Ηλία με την εκλεκτή της καρδιάς του Ξένια και ο γάμος έγινε στο Δημαρχείο Περιστερίου. Μάλιστα ο ίδιος φανερά συγκινημένος τους αφιέρωσε μαζί με τις φωτογραφίες από την τελετή μερικά λόγια καρδιάς, για αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

Ο Κατσούλης μετά τη νίκη του στο Survivor φαίνεται να έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδα, αφού τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά του πηγαίνουν όλα δεξιά. Το μεγαλύτερό του έπαθλο βέβαια όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος είναι ότι μέσα από το παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει ξανά την καρδιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με την οποία είναι μαζί και πολύ αγαπημένοι. Μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε στο πλάι της και στην αποφοίτησή της από το ΤΕΦΑΑ.

«Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά για τον συγκεκριμένο άνθρωπο! Τον κολλητό, αδερφό και πλέον κουμπάρο μου! Από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής μου, με πολύ συγκίνηση αλλά πιο πολύ χαμόγελο και υπερηφάνεια όταν μια φιλία χρόνων όντας 9 σερί χρόνια συμπαίκτες επισφραγίζεται με την υπογραφή της «ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣ» μας! Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε @xenia_kats_sam & @hlias_stavrou. Πάντα χαμογελαστοί αγαπημένοι με υγεία και καλούς απογόνους!!!» έγραψε ο Σάκης Κατσούλης στα social media.

Ο Σάκης Κατσούλης κουμπάρος στο γάμο του φίλου του