Το επισημοποίησαν: Η πρώτη κοινή φωτογραφία του Snik με τη νέα του σύντροφο

Το στιγμιότυπο από το ταξίδι τους στην Σαντορίνη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το επισημοποίησαν: Η πρώτη κοινή φωτογραφία του Snik με τη νέα του σύντροφο

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Snik αποφάσισε να κάνει ένα νέο βήμα στη ζωή του και έτσι, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Γιώτας Ιωαννίδου. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό ενώ πριν λίγες ώρες μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Ο γνωστός τράπερ πραγματοποίησε ένα ταξίδι στη Σαντορίνη μαζί με τη νέα κοπέλα του και μάλιστα έμειναν σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, με εσωτερικό τζακούζι από μάρμαρο (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από το δωμάτιό τους).

Η κοινή φωτογραφία του Snik και της Γιώτας Ιωαννίδου

Η πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού ήρθε από το συγκεκριμένο ταξίδι στη Σαντορίνη. Οι δυο τους πόζαραν μπροστά από ένα ελικόπτερο αγκαλιά και η Γιώτα Ιωαννίδου μοιράστηκε το τρυφερό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Snik Γιώτα Ιωαννίδου σχέση

Το βίντεο της συντρόφου του Snik μετά το σάλο που προκλήθηκε

Μεγάλη διάσταση έχει πάρει τα τελευταία 24ωρα το βίντεο που ο Snik δημοσίευσε στα social media με την σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου, στο οποίο την αποκαλούσε «πατσαβούρα» (δείτε το εδώ). Ωστόσο, πρόκειται για ένα καθαρά χιουμοριστικό βίντεο και μάλιστα και οι 2 ξεχωριστά έδωσαν την απάντησή τους.

Συγκεκριμένα, ο τράπερ, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο (δείτε το εδώ), στο οποίο έλεγε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν ακούστε εσείς με τα άρθρα και εσείς στα πάνελς. Καλό θα ήταν να ξέρετε και να καταλαβαίνεται κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας που δεν την κάνετε και σωστά. Ο Snik λέει είπε πατσαβούρα το κορίτσι του, ρε είστε καλά; είστε τρελοί;».

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 27/6, η Γιώτα Ιωαννίδου δημοσίευσε και εκείνη ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τον τραβάει βίντεο στη Σαντορίνη όπου βρίσκονται, αποκαλώντας τον… «πατσαβούρη».