Έλενα Ασημακοπούλου: Η κόρη της, Μαρία Ροζάρια έχει μεγαλώσει πολύ - Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Ταξιδεύει για πρώτη φορά μόνη και είναι μόλις 12 χρόνων!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έλενα Ασημακοπούλου: Η κόρη της, Μαρία Ροζάρια έχει μεγαλώσει πολύ - Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Μπορεί η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο να επέλεξαν χωριστούς δρόμους ωστόσο κάτι που τους ενώνει είναι ο καρπός του έρωτά τους, η μικρή Μαρία Ροζάρια η οποία είναι μόλις 12 ετών.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ασημακοπούλου με αφορμή το γεγονός ότι είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία είναι εμφανώς συγκινημένη αλλά και αγχωμένη καθώς η αγαπημένη της κορούλα ταξιδεύει για πρώτη φορά μόνη της.

Όπως θα δείτε παρακάτω σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις της, η κόρης της είναι πανέτοιμη να ταξιδέψει μιας και φοράει το ειδικό καρτελάκι, ασυνόδευτου παιδιού το ειδικό καρτελάκι, ασυνόδευτου παιδιού.

Η ανάρτηση της Έλενας Ασημακοπούλου

Ανάρτηση Έλενας Ασημακοπούλου

Τι συμβαίνει με την επιμέλεια της κόρης τους

Το απόγευμα της Κυριακής 26/6 η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για κάτι που όλοι είχαμε καταλάβει: για το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Για την ακρίβεια, η ηθοποιός με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως δεν είναι εδώ και καιρό μαζί (δείτε εδώ τι είπε ακριβώς). Το πρωί της Δευτέρας 27/6, όπως καταλαβαίνετε, ο χωρισμός αυτός έπαιξε πρώτο θέμα στις πρωινές εκπομπές με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day να περνά σε περαιτέρω αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αυτή η είδηση δεν ήταν κάτι που τους ξάφνιασε καθώς πρόκειται για ένα γεγονός που τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της το γνώριζαν αλλά προτίμησαν να σεβαστούν την επιθυμία της να το ανακοινώσει η ίδια όταν θα έκρινε ότι είναι το καλύτερο.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε λέγοντας πως το διαζύγιο του ζευγαριού έχει ήδη βγει ενώ την επιμέλεια της κόρης τους η Έλενα Ασημακοπούλου μιας και ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ιταλία.

Όσο για τον λόγο που η Έλενα Ασημακοπούλου επέλεξε αυτή τη στιγμή για να ανακοινώσει το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε πως αυτό έγινε τώρα που η κόρη της έχει τελειώσει τη σχολική χρονιά και δε θα χρειαστεί να απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις που ενδεχομένως να τη φέρουν σε δύσκολη θέση.