Πωλίνα: ''Δεν γνωρίζω τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος και...''

Η τραγουδίστρια τα αποκάλυψε όλα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πωλίνα: ''Δεν γνωρίζω τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος και...''

Η Πωλίνα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού. Η γνωστή τραγουδίστρια, απάντησε, μεταξύ άλλων για την καριέρα της, την αποχή της για ένα διάστημα αλλά και για τον Γιώργο Μαρίνο, με τον οποίο υπήρξαν πολύ κοντά. Η πολύπειρη τραγουδίστρια των 90's δε μάσησε τα λόγια της και απάντησε με κάθε ειλικρίνια κρίνοντας μάλιστα και τους τυχοδιώκτες του επαγγέλματος.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο ίδιο περιοδικό έχει αποδείξει άλλωστε ότι είναι τσαμπουκάς και σκληραγωγημένη μετά από τόσα χρόνια στη μουσική σκηνή. Περιέγραψε μάλιστα και ένα σκηνικό με έναν δύστροπο συνεργάτη της ο οποίος την έκανε να βγει εκτός ελέγχου και αναγκάστηκε να χειροδικήσει.

Η συνέντευξή της Πωλίνας στο «Λοιπόν» και η αναφορά της στις σχέσεις με τον Γιώργο Μαρίνο

-Έχεις ζήσει ένα τεράστιο κεφάλαιο με τον Γιώργο Μαρίνο. Γνωρίζεις πώς είναι και τι κάνει σήμερα;

«Όχι δεν γνωρίζω και σέβομαι την επιθυμία του για ησυχία από όλα κι από όλους».

-Ανταγωνισμό έχεις βιώσει σε αυτό το επάγγελμα;

«Αυτό το επάγγελμα είναι κατεξοχήν ανταγωνιστικό. Μου αρέσει η πρόκληση και οι όποιες δυσκολίες, όταν ο ανταγωνισμός δεν γίνεται αρρώστια και ίντριγκα. Είμαι πολύ ανταγωνιστική σαν άτομο και μέχρι κάποια περίοδο το θεωρούσα ελάττωμα. Μου αρέσει όταν κι άλλοι είναι ανταγωνιστικοί, γιατί αυτό το παιχνίδι της κυριαρχίας μου ανεβάζει την αδρεναλίνη και με εξιτάρει να προσπαθώ συνέχεια να γίνομαι καλύτερη».

«Δεν ανέχομαι όμως κι απεχθάνομαι τα ήσυχα και πονηρά ποταμάκια που δρουν ύπουλα και υπογείως, προκειμένου να σε φρενάρουν και χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα να πετύχουν τον στόχο τους. Στο επάγγελμα αυτό έχει πολλούς τυχοδιώκτες, αχάριστους και παρασιτικούς τύπους. Μου είναι όλοι παντελώς αδιάφοροι».

-Για κάποια χρόνια απείχες. Γιατί έκανες αυτή την επιλογή;

«Τα χρόνια αυτά είναι πολύ πίσω, όταν έκανα τον γιο μου και για κάποιο καιρό ήθελα να απολαύσω αυτές τις μαγικές στιγμές μαζί του».

-Έχεις αγαπηθεί παρά πολύ από τον κόσμο. Τι είναι αυτό που πιστεύεις ότι κάνει κάποιον καλλιτέχνη διαχρονικό;

«Σίγουρα η ανανέωση κι η δημιουργία, αλλά το βασικό είναι όταν οι άνθρωποι σε φέρνουν στην μνήμη τους, να τους βγαίνει αυθόρμητα ένα χαμόγελο. Πίστεψέ με δεν είναι καθόλου εύκολο».

«Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι άτομο που εξαφανίζεται έτσι, ήταν πάντοτε κοινωνικός»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη είχε μιλήσει το πρωί της Τρίτης (15/2) η Πωλίνα, που αναφέρθηκε ξανά στον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι εξαφανισμένος και κανείς δεν γνωρίζει με λεπτομέρεια που ακριβώς βρίσκεται.

«Μπήκα στην ομάδα του Γιάννη Πάριου και ξεκινήσαμε μια περιοδεία. Πήγαμε Αμερική και Αλβανία. Το 1978 ήταν ο 2ος μεγάλος Έλληνας καλλιτέχνης που πέρασε τα σύνορα. Ο Γιάννης Πάριος είναι το πιο δοτικό πλάσμα που έχω γνωρίσει.

Είναι σαν να έχεις ένα 10χρονο παιδί. Παίζει, πειράζει, κάνει σκανταλιές. Το ότι ο Γιώργος Μαρίνος έχει χαθεί είναι μια προσωπική του επιλογή και πρέπει να τη σεβαστούμε. Δεν είναι άτομο που εξαφανίζεται έτσι. Ήταν πάντοτε κοινωνικός», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.