Τρομακτικές στιγμές στην Κύπρο για το Στέφανο Μιχαήλ - Έγινε μάρτυρας στο θάνατο του...

Η συγκινητική ανάρτησή του στο instagram

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τρομακτικές στιγμές στην Κύπρο για το Στέφανο Μιχαήλ - Έγινε μάρτυρας στο θάνατο του...

Ο Στέφανος Μιχαήλ, που γνωρίσαμε ευρέως από το Μπρούσκο και το Τατουάζ, βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κύπρο για γυρίσματα. Ο ηθοποιός δυστυχώς έγινε αυτόπτης μάρτυρας του θανάσιμου τραυματισμού του 27χρονου καταδρομέα της Εθνικής Φρουράς, Παναγιώτη Γιαννιού. Ο καταδρομέας τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης στην περιοχή της Λάρας στην Πάφο, μετά την πτώση του από ελικόπτερο. Νοσηλευόταν για μέρες στο νοσοκομείο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει αφοσιωθεί στην καριέρα του αλλά και στη σχέση του, ενώ η τελευταία συνέντευξη που έδωσε σε ελληνικό έδαφος ήταν στην εκπομπή « Fishy», με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, όπου μίλησε κατά βάση για τα χόμπυ του. Ο Μιχαήλ κάνει συχνά αναρτήσεις στα social media, όπου εκφράζει την αγάπη του για τις δύο πατρίδες του, την Ελλάδα και την Κύπρο, όπως και έκανε μετά το τραγικό σκηνικό όπου έγινε αυτόπτης μάρτυρας, με ένα story, που θέλησε να εξυμνήσει τον άτυχο στρατιώτη που έπεσε για την πατρίδα.

Το story του Στέφανου Μιχαήλ για το θάνατο του Παναγιώτη Γιάννου

Ο ηθοποιός έκανε το εξής συγκινητικό αποχαιρετισμό στον άτυχο στρατιώτη.

«Στους αφοσιωμένους και αφιερωμένους στην Πατρίδα και το ιερό χρέος της καθημερινής ένοπλης υπεράσπισης της, που φεύγουν εν ώρα καθήκοντος εμείς τι άλλο άραγε να πούμε παρά μόνο ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ!

Είθε ο Μεγαλοδύναμος Θεός να στείλει την εξ ύψους παρηγόρια του στην μάνα και τον πατέρα του, την υπόλοιπη οικογένεια του, τους φίλους και συναγωνιστές του καταδρομείς. Αιωνία να είναι η μνήμη του».

Το post του Στέφανου Μιχαήλ για το θάνατο του καταδρομέα

Ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Νάταλι Κάτερ

Τουλάχιστον στην προσωπική του ζωή, παρά το ατυχές και τραγικό συμβάν, ο ηθοποιός είναι είναι πολύ ερωτευμένος και δεν το κρύβει ούτε λεπτό. Πλέον, μιλάει ανοιχτά για την αγαπημένη του, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε να ποζάρει μαζί της σε μία φωτογραφία που ανεβάζει στον δικό του λογαριασμό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Στέφανος Μιχαήλ, ο οποίος πρόσφατα έκανε μία κοινή ανάρτηση με την αγαπημένη του, θέλει να παντρευτεί την Νάταλι μέσα στον επόμενο χρόνο, παρόλο που είναι λίγους μήνες μαζί.

Πρόσφατα ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στις «8 Λέξεις» είχε δημοσιεύσει και την πρώτη κοινή φωτογραφία με την σύντροφο του, συνοδευόμενο με ένα μήνυμα αγάπης.

Στέφανος Μιχαήλ σύντροφος

Η Κύπρια χορεύτρια είναι ήδη μητέρα ενός κοριτσιού από τον πρώην σύντροφο της, Δώρο Παναγίδη, με τον οποίο έχουν χωρίσει αρκετά χρόνια.

Ο Στέφανος Μιχαήλ και η Νάταλι Κάτερ γνωρίστηκαν σε κοινή έξοδο με φίλους και από τότε είναι μαζί!