«Είναι σοβαρή η κατάσταση...» - Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη για το ισχαιμικό

«Θα γίνει και επέμβαση...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι σοβαρή η κατάσταση...» - Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη για το ισχαιμικό

Λίγη ώρα αφού έγινε γνωστή η είδηση πως ο Πέτρος Φιλιππίδης υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, ο δικηγόρος του, Μιχάλη Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή Happy Day και μετέφερε τα πάντα για την κατάστασή του.

Συγκεκριμένα εξήγησε πως ο ηθοποιός δεν ήθελε αρχικά να μείνει στο νοσοκομείο για να δώσει το παρών στο δικαστήριο, ωστόσο οι γιατροί του ξεκαθάρισαν πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη για την κατάσταση της υγείας του

«Χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε 4 μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο.

Οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος έγινε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί για να μη νομίζουν ότι παίζει θέατρο. Οι γιατροί αρνήθηκαν, εκτός κι αν υπέγραφε για αν βγει. Υπόγραψε και χθες βράδυ είχε έξαρση η κατάστασή του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και θα γίνει και επέμβαση γιατί η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει μια αρρώστια που από την ίδια πέθανε ο πατέρας του στα 62. Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει.

Η στιγμή που θα απολογηθεί είναι σε 2-3 μήνες. Ακόμα εξετάζεται η 3η μάρτυρας και έχουμε ακόμα 40», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη.